torsdag 11. september 2008

Sjokkskadet

I dag blir det ikke bilde i innlegget fra meg, jeg er i sjokktilstand. Jeg har vært på hagelagsmøte. Der satt jeg hele møtet, og ante fred og ingen fare osv., og prøvde å ta imot løkbestillinger og slikt. Ikke vant jeg noe heller, det vil si jeg vant egentlig en pellis men det ville jeg ikke ha så jeg sa ikke at jeg hadde det nummeret... Man får ikke lurt på meg pellis så lett som et lotteri, nei.

Men så led det litt mot slutten etterhvert, kaffe og greier, og så plutselig ble jeg brutalt, ja ikke SÅ brutalt da, men jeg trodde lederen tulla litt så jeg gjorde motstand til ingen nytte, for det var visst seriøst. Noe om en blomst kommet i middelalderen og sånn. Så jeg tenkte at nå skulle jeg få en fancy blomst, selv om jeg ikke hadde vunnet i lotteriet, og syntes den tanken var fin.

Men neida, det var en konvolutt, hurra, et gavekort på plantesenter - mere løk, tenkte jeg.

Niks, feil igjen. Det var et kort - ja. Og så ble jeg orientert om klausuler. Den første var at det SKULLE gå til drivhus, ikke noe annet fjas. Men så var neste klausul at jeg skulle bli leder til neste år, men det kunne jeg ikke si ja til for det har jeg jo ikke tenkt. Men jeg fikk konvolutten likevel, jeg.

Og nå blir det drivhus. :) Det må det jo. ;) Jeg skal ikke si hva jeg fikk for jeg er ennå i sjokk selv. Men jeg ble fryktelig overrasket, og veldig, veldig glad, nå etterhvert som jeg skjønner at det ikke er tull. Med gubbens halve drivhus, litt penger fra meg selv, hagelagspengene og noe av de andre bursdagspengene - vips, drivhus. :)

Litt av en dag!

Så hører det med til dagens historie at jeg har samlet inn litt frø i dag også. Begynner å få en liten samling egenhøstede frø nå, det er artig. Jeg går bare og venter på den flotte, rosa etasjeprimulaen. Den står med svulmende frøkapsler, men de har ikke begynt å sprekke ennå.

Og så har jeg plukka litt jordbær. Tenk å spise jordbær i midten av september. Tøft!

15 kommentarer:

potentilla sa...

Hihi, så artig, gratulerer med drivhus :)

solfrid sa...

Slike klausuler er kjekke. Grattis med drivhus ;o)

fru Sandeggen sa...

Grattis med en super klausul :)

Miamaria sa...

Hm? Men det står jo ikke i oversikten ennå at jeg har lagt inn nytt innlegg her? Har dere meg på noe automatisk???

- Nå må jeg bare bestemme meg for hvor stort, hvor hen, osv.

Elisa sa...

Det får ein sei var litt av en overraskelse. Heldige deg!

Anonym sa...

Oi, dette var jo veldig gøy! Og veldig rørende, synes jeg. Dette har du fortjent, slik som du står på med pågangsmot og høyt humør og organisasjonstalent. Gratulerer :-)

Sine sa...

Gratulerer så masse. Misunner deg drivhuset!!!
Lykke til.

Harryford sa...

Gratulerer! - Så flott at hagelaget har anledning til å honorere sine "hjelpere"!
Foresten kunne jeg ikke ha valgt en bedre klausul selv - blunk blunk!!!!

Følger spent med deg freover, drivhus er "hagefavoritten" min vet du!

Jordbær nå!!! - Her regner det så hagen snart får betegnelsen Water Garden!!!

hajal. sa...

Gratulerer, dette var litt av ein overraskelse ja, ikkje rart du vart sjokkert !

Mokki sa...

Det syns jeg var en velfortjent gave, selv om jeg skjønner at du ble overrasket! Så mye liv som du har blåst inn i hagelaget så er det absolutt velfortjent!

Gratulerer!

nefertiti sa...

Det var gøy, miamaria. Hurra :-)

Silja sa...

Nå måtte jeg smile! Så moro. Der ser du at det lønner seg å engasjere seg, sånn som du har gjort! Gratulerer, jeg gleder meg til fortsettelsen på drivhusoperaen ;-)

Marit sa...

Gratulerer, dette blir fint for deg!

Miamaria sa...

Drivhusopera, he he he. Ja det spørs om ikke det blir mye drivhusmas framover, jeg har jo null peiling. Heldigvis veit jeg om flere stykker jeg kan plage med spørsmål. ;)

Inger Karin sa...

Gratulerer, miamaria, det var virkelig koselig. Og - du fortjener det! :D