onsdag 10. september 2008

Knallvær igjen, håper det varer! Lenge!

Knallfint vær i dag også. 15-16 grader da jeg var ferdig på jobb. Det ser ut som monsterkongslyset fra Rita kommer til å rekke å blomstre før høsten kommer likevel. :) Ikke for det, jeg synes knoppene var kule også. Men det var en overraskelse.

I dag har jeg samlet flere frø (muligens Primula chungensis eller noe sånt, den er i hvert fall i flere etasjer og gul og rød), og så har jeg pottet planter til planteloppemarkedet i dag også. Kaosbedet er full av frøplanter. Har pottet en lav sak som vokser i rosetter, som får gule blomster (og tydeligvis frør seg godt!). En mørk nellik har også frøsådd seg overalt (så vet jeg dét, stadig ny lærdom), og noen valmuesøstre av ukjent opprinnelse fant jeg også. Jeg tror det må være den hvite som har formert seg, da blir det spennende å se hva det blir nå. Revebjelle har også sådd seg masse, men de får stå så langt. Jeg må først se hva jeg trenger selv. Jeg digger jo revebjeller, så. ;)

Ellers så holder jeg på å lese meg opp på kamerautstyr. Kan ikke si jeg skjønner så veldig mye, men er innom noe fotoforum og sånn og prøver å finne ut av det. Mesteparten av bursdagspengene går nok til fotoutstyr, ja.

Men skal jeg kjøpe drivhus likevel? - Det er litt å tenke på det også, nemlig. For det lureste hadde vel da vært å kjøpe det nå i høst, før prisen går opp? Hmmmmmmmm...

2 kommentarer:

fru Sandeggen sa...

...Og så er du klar til å starte såsesongen i normal tid til neste år hvis drivhuset kommer på plass før vinteren ;)

Miamaria sa...

Ja, hvis det dårlige seifisket fortsetter så kanskje gubben kommer heim og kan sette i gang! :)