lørdag 13. september 2008

Travelt i dag, tatt masse bilder


Det er knallvær i dag også. Sol fra blå himmel, og sundet er så blikkstille som det blir. :) Har vært en kjapp runde i butikker og funnet ut at stativet jeg fikk i bursdagsgave skal byttes, i et som har lavere minimumshøyde, sånn at det egner seg bedre til å ta nærbilder av blomster nedpå bakken. Men de hadde ikke det inne, så jeg må vente til neste uke. Jeg har likevel tatt en del bilder, men har foreløpig ikke tid til å legge dem inn, jeg må rekke noen flere butikker før de stenger.

Jeg har kjøpt en pose med ballerina-tulipaner. De må jeg jo bare ha, de er så flammende og fine i fargen, spesielt i sol. (Det er den jeg har lagt bilde av i innlegget her.) Kan virkelig anbefales. De står ganske lenge, og dufter godt i tillegg. Ikke pleier de å være fryktelig dyre heller. De er i den gruppen som kalles liljetulipaner.

Nå sitter linerla på armeringsnettet utenfor vinduet her og kvitrer, det er så koselig. Jeg ser henne gjennom vinduet. I så stille vær er det jo perfekt for en liten fugl å fange fluer. Jeg har forresten aldri sett så mange humler som i dag - det er helt vilt ute! Særlig på kuletistelen, der er det MANGE.

Ja, noe mer fornuftig har jeg rett og slett ikke gjort i dag, jeg har bare fartet i butikker og rusla rundt med fotoapparatet. :) Nå skal jeg en kjapp tur i en butikk og hente noe, og så skal jeg på Felleskjøpet for å se om de har klart å prise løkene i løpet av uka som har gått. Hvis ikke, så skal jeg med skarp stemme spørre hva de koster, denne gangen.

Snakkes seinere!

Tilføyelse en halvtimes tid seinere...
- En snartur på Felleskjøpet, og da er jeg noen støttepinner (50%) og 4 liljeløk rikere. ;) To stk Lilium Olina, og 2 stk. Lilium Cappuccino. :)

1 kommentar:

Villrose sa...

En riktig fornuftig dag, spør du meg...