tirsdag 20. januar 2009

Så var det den dagen igjen! Argh!

Slenger inn en rose bare for å oppmuntre meg selv. I dag har vært en "sånn" dag. Startet med å måtte sende melding om at jeg ble forsinket på jobb. Fortsatte med at jeg kom fram, og oppdaget at Visakortet mitt ikke lå i kortholderen sammen med de andre kortene. Hm, sist husket brukt i lunsjen i går. Ut i bilen for å sjekke, nei ikke der heller.

Så sendte de meg hjem for å se hjemme, om jeg kunne ha hatt annen jakke i går. Neida, ikke der heller. Så da var det bare å ringe og få kortet sperret, og bestille nytt. Jeg er SÅ spent på hvor hen det kortet dukker opp... Sikkert i frysern eller noe sånt. (Høh, nå kom jeg på at jeg tok ut brød i går kveld så det kan faktisk ligge akkurat der...)

Dagen har i grunnen fortsatt slik. Her for litt siden hørte jeg tydelig telefonen dirret i veska, det kom melding. Jeg endevendte veska, til slutt var den tømt og jeg satt og klemte på den for å finne ut hvor i helsike inni foret den lå - men nei, veska var flat uten buler... Da kikka jeg tilfeldig bortover i rommet, og bortpå framskapet der lå den... Hadde aldri dirret i veska... Ha ha ha! Da lurte jeg nesten på om det var sånn skjult kamera! (Men hvordan skulle noen kunne få meg til å høre så feil...)

Hvis noen vil lese mer om årsmøtet til hagelaget i går og se litt bilder så ligger mer ute i hagelagets blogg. :) Vi prøver å komme kjapt i gang, det er lite som er planlagt.

Ellers venter jeg på noen frø i postkassen, og pakke fra Hageliv! Skynde seg, nå vil jeg ha litt hagestæsj! :)

4 kommentarer:

Sigrid sa...

Hentelapp på Hagelivpakka mi lå i postkassa i dag. Tror jeg bestilte samme dag som deg - det var i hvertfall du som ledet meg ut i fristelse :-D
Da er sikkert din pakke like om hjørnet også.
Det tryggeste er nok å sperre et mistet kort, ja. Det kan jo ha havnet i fingrene på noen som prøver å bruke det.

Sigrid sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Ellen Walnum sa...

Jeg fikk mail fra Hageliv idag med beskjed om at varene var sendt mandag, og sporingsnr. til pakka. Det kaller jeg service:-)

Miamaria sa...

Ja, den er nok ikke så veldig langt unna. Videresendt fra Oslo i går! :) Fikk også kjapp respons fra hageliv, hun sendte mail og ga beskjed om noe som var tomt for i fargen jeg skulle ha, og tilbød annen farge. Avslag på den ene til og med, pga at fargen manglet. :) Kan handle der igjen. :)