mandag 19. januar 2009

Kanonbra hagelagsårsmøte!

Ja, nå er jeg en smule inhabil da, men jeg synes det var et kanonbra årsmøte i hagelaget i dag. :) Dagen begynte imidlertid skeis med at Elkjøp ikke hadde fått fotoboka som jeg skulle gi i gave på årsmøtet. Krise. Så jeg måtte lage backupplan og få sponset noe, det gikk greit - og så fikk Elkjøp post for 2. gang den dagen, og da dukket boka opp også. :)

Saken var nemlig den at vi hadde et medlem som skulle få Hageselskapets hederstegn. Hemmelig opplegg, kun leder, Magnar og jeg visste det, + journalisten som skulle komme. Noen hadde gjettet av de som var med å foreslå da, men intet fått bekreftet... ;) Det ble bra syntes jeg, damen virket overrasket, og hun fikk årets bildehefte og fotobok med bilder fra sin egen hage og hagelagsting hun har vært med på. :) Magnar var og delte ut fra Hageselskapet sentralt, en fin nål og et flott diplom. Kjempestas! (Og så fikk vi ha dem en stund på besøk også.)

Så premierte vi bildene som vant årets fotokonkurranse, og solgte bildehefter, de var kule men så mange ville ha at jeg gikk tom, så jeg har ikke fått selv, helt typisk. Sånn er det med det, men jeg har jo sett den på data.

Ja, vi så bilder på storskjerm også, vi så alle bildene som var brukt i bildeheftet og levert til fotokonkurransen. Masse fine bilder. Det var gøy, vi burde gjøre mer sånn, ha bilder stående og surre mens vi drikker kaffe.

Så ble jeg leder i hagelaget. Flere nye i styret, kan bli artig. Forslaget til årsprogram var i hvert fall stappa, så om vi får til halvparten så blir det bra. Eneste ulempe er at forrige styre ikke har spurt en eneste innleder så langt, og helst skulle vi hatt noen i midten av februar... Det er kun kort tid til!!!

Nå må jeg legge meg, jeg er peist.

7 kommentarer:

ToneM sa...

Fint møte i kveld, ja. Gratulerer med nytt verv!

vig sa...

Flott opplegg dere hadde ordnet i forbindelse med utdeling av hederstegnet.

Og gratulere med vervet som leder. Dette blir sikkert spennende. Lykke til videre!

hajal. sa...

Gratulerer som hagelagsleiar!
Det virkar som at dåkke har eit svært aktivt og oppegåande hagelag og flinke å få med nye medlemmer, kansje noko vi skulle tenke på og.

Berit sa...

Artig opplegg, og et utmerket valg av leder.
Du får stille som innleder sjøl, så blir det garantert stinn brakke!

Red Hobbitt sa...

Gratulerer med vervet. Der har nok hagelaget gjort et scoop. Lykke til, vi får nok se mer av hagelagets aktiviteter etterhvert.

-Hanne-

Ellen Walnum sa...

Gratulerer med vervet, og lykke til!!

Miamaria sa...

Takk for koselige kommentarer. :) Dere skulle sett boka hun fikk, hedersdamen, den var jeg mest fornøyd med. Fikk lyst til å lage min egen sånn, men det blir ikke helt det samme...