tirsdag 3. februar 2009

Enda en pelliz

Nå har jeg fem pellizer som spirer. Samme sort altså, men fem små spirer. Den ene er litt gulaktig på bladene, det synes jeg er muffens. Menmen. Det er eneste som har spirt egentlig. Litt kjedelig.

Jeg har planer om å gå bort på Europris for å sjekke hva de har av frø. (Ikke så ulendt terreng, men mer ulendt enn i bilen.) Så langt er de eneste jeg vet om her som har fått inn frø.

Været har slått om. Nå ligger det rundt null, og det har kommet snø. Bare pittepittelitt altså. Men litt har det kommet.

Lurer på om jeg skal så noe mer i dag. Vet ikke helt hva det skulle være, men. Får ta en titt i frøboksen min, for akkurat nå kjeder jeg meg. Så blir det mer som spirer i dagene som kommer også. ;)

2 kommentarer:

Mario`s Verden sa...

Gratulerer miamaria med nye pellisbabyer.
Kan ikke helt få det til å stemme , deg og pellisene.
Men nå stemmer det jo.

Miamaria sa...

Oy, der var jeg busted... Nei det stemmer jo egentlig ikke. Men, jeg gjør én test hvert år - i fjor var det fuchsia (strøyk glatt), og i år er det pelliz. For akkurat denne her så veldig kul ut.

Og så har jeg egentlig lyst på sånne som stinker, for de har jeg lest at det går an å bruke i mat, kake og sånt og det er tøft. Men vi får se... Først denne ene sorten. ;)