tirsdag 3. februar 2009

Sukkererter er innkjøpt!

Da har jeg skaffet meg årets sukkerert-frø. Europris har Brödrerna Nelsons-frø i år også, ganske bra utvalg egentlig.

Jeg vil helst ha sukkererter som ikke har hvite blomster, for det er kulere med farger. (Eller blandings) Så jeg kjøpte en pose "Gigante svizzero". Den skal ha store rødfiolette blomster og en herlig smak, står det. Jeg kjøpte også "Oregon sugar pod", og nå ser jeg at det er en sensommerinnhøstingssort. Skitt. Men den skal også ha farget blomster. Vel, jeg bommet på den siste men jeg tror den første muligens er den på bildet. Syntes litt at jeg kjente igjen posen.

Nå skal jeg se på hagebilder, for å se hvor langt sommeren er kommet når her. For det lurer jeg på.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg forsøkte meg på forskjelligfargede sukkererter i fjor. Ikke alle var like gode på smak kan man si. Noen hadde skikkelig fiberbelger. Men ertene var generelt gode da.

Og så over til noe helt annet... Det ligger svar til deg på http://smgj.wordpress.com/2008/10/29/sre-fakta-man-husker

Niesa mi, som jobber med husdyrsæd og sånt har sjekka. :D

Miamaria sa...

Jeg innbiller meg at den jeg hadde i fjor ikke var fibrete. Det kan nok stemme at den heter noe med "gigante", for det var enooorme belger, og de var gode også. Tror jeg gir blaffen i den andre posen rett og slett. Går for denne.

Ellen Walnum sa...

Jeg skal prøve å så en lav sort som man kan ha i krukke i år. Skal bli spennende å se hvordan den blir, og ikke minst om den blir så lav som lovet. Jeg har aldri tenkt over hva slags blomster de har men det kommer jeg sikkert til å gjøre nå:-)