tirsdag 17. februar 2009

Pellis priklet + litt til

Joda, jeg fikk priklet pellisene i dag. Og den prydpaprikaen. Det ble så fint, at. Fikk varmen i meg til slutt, så det gikk bra. Men i morra må jeg vel ut og måke plass til disse staudene før de spirer - ellers glemmer jeg det nok helt av og så må jeg ta meg av alle sammen her inne.

Så har jeg fått gjort litt sånne forskjellige datagreier i dag. Søren, men nå kom jeg akkurat på at jeg glemte å ringe damen jeg skulle ringe når jeg var ferdig på jobb i dag, skitt. Jaja, i det minste husket jeg å sende av gårde rapporten i forbindelse med kåring av årets hagelag. Den kostet over femti kroner å sende... De får litt å lese på.

Ellers har jeg glemt å melde at jeg fikk pakke og rose i går, fordi det ikke var valentindag. :) I pakken var det en fancy bukse, litt sånn lett turaktig. Svart.

4 kommentarer:

Harryford sa...

Kalt ut, kaldt inne, og ny tur/(trim)bukse - en fin kombinasjon for noen situps! ;-)

Sigrid sa...

Å få pakke og rose for at det ikke er valentinsdag, synes jeg er en kjempeide :-) Jeg har ikke sans for disse butikkskapte feiringene.

Ellen Walnum sa...

Helt enig med Sigrid. Glimrende ide. Jeg liker ikke de butikkskapte i det hele tatt.....

Miamaria sa...

Endelig funker det å legge inn kommentar igjen - noe har vært feil her.

- Situps - hmmm... Har tatt noen ja. Vet ikke hvor bra det er for utsklidde skiver men.

- Butikkskapte feiringer er vi ikke fan av her i huset heller nei. :) Jeg ble jo mye mer glad for pakke enn jeg ville blitt hvis jeg fikk den lørdag, for det var jo helt uventet nå. Smart - dobbel glede.