søndag 8. mars 2009

Fortsatt knallvær - vintervær, altså...

Ja, vi har et fantastisk vær for tiden. Snøen ligger her fortsatt, men det er greit nok så lenge det ikke kommer mer. For når sola skinner fra blå himmel, så synker den sammen, og smelter sakte men sikkert bort. Og jeg er steinsikker på at under snøen, der skjer det ting. Når snøen blir borte så kommer det fram kule ting, garantert! :)

Det spirer stadig nye ting, og stadig sår jeg, så den sålista mi blir ikke sånn ekstremt pålitelig dessverre. Nå måtte jeg spørre gubben om det var i dag eller i går jeg bar rosenkålen inn på planterommet - han trodde det var i går. Det tror egentlig jeg også - men når sådde jeg den, tro? ;) Har prøvd å rekonstruere både sådatoer og spiredatoer så godt jeg kan nå, men jeg må tydelig skjerpe meg med disse blogginnleggene. Om ikke annet får jeg ta det med i et notat, sånn at jeg har noe å sjekke når jeg skal oppdatere listene.

Skjerpings, rett og slett.

2 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Her har det også vært deilig vårvær idag, og som deg driver jeg også og rekonstruerer for tiden. Det er så kjedelig å notere prikledatoer, men det er jo så nyttig!

Miamaria sa...

Jada, det eeer nyttig. Men jeg tror jo alltid at jeg "husker det i morra", men det gjør jeg jo slett ikke.