mandag 9. mars 2009

Gubben er klar for plenklipping...

Gubben har vært på opphørssalg i dag. Jeg har fått meg hagehansker, og så har vi nå nett for å ha på hengeren når vi kjører med hageavfall o.l. - og så har han kjøpt seg hørselsvern. Med radio. Så nå skal det bli gøy å klippe plenen! Han har nå sittet her og hørt på radiobingo for å finne ut hvordan man programmerer kanaler, så jeg lurer på om det kanskje ikke bare er jeg som venter på vår... ;)

Fant første spire av kjempeverbena, Verbena bonariensis i dag. Men bare en eneste en da, jeg skulle jo helst hatt veldig mange flere. Vi får se om det dukker opp noen flere i morra. :)

Så lurer jeg på de derre blodbegerne, hvordan det kommer til å gå. For nå har de tenkt å skyte til værs, det er helt sikkert. De gir de ganske tydelig beskjed om. Jeg topper så snart jeg ser en pinne lenger enn halvannen centimeter... For jeg vil ikke ha stiklinger ennå, det er for tidlig for meg. Ikke plass. ;) (Hørt den før?)

Hagelagets pallidiflorapotter er kommet ut.

1 kommentar:

Berit sa...

Øreklokker med radio er supert til plenklipping, det har jeg lært av HildeG! (Og til småkakebaksten førjulsnettene etter at gemalen har lagt seg, hehe!)