tirsdag 10. mars 2009

Jeg tror jeg eksploderer

Nå er jeg sånn passelig forbannet. Kortere fortalt, har kommunen kuttet en måned i drivhusopplegget vårt, uten å gi oss beskjed før nå når vi var på tur å starte opp!

Dårlig økonomi har jeg forståelse for, men jeg skjønner ikke 1. hvorfor i huleste f* de ikke gir beskjed om dette før vi skal i gang! Beskjeden jeg har fått var at vi skulle få være der etter samme opplegget som før! og 2. hvorfor de da ikke gir oss muligheten til å betale for den ekstra strømmen de ukene vi har behov for.

Å kutte en måned i opplegget vårt uten å gi beskjed synes jeg er helt uhyrlig. Det er helt på trynet! Hva om vi hadde stått med tusen pluggplanter nå, som vi måtte ha et sted til? (Det var kanskje sånn vi fikk starte 19. mars i fjor, at de da ikke "kunne" si nei?)

Alle jeg forteller dette til repliserer med noe sånt som at "Ja, men får ikke dere være der mot dugnad? Det får vel bli samme kutt i dugnaden da." Men dugnaden gjør vi ikke egentlig for at vi får være der da. Det gjør vi jo for at vi vil at det skal være fint i bedene. Og i år har vi "fristilt" drivhusgruppa, dugnaden er hele hagelagets ansvar, så den skal vi nok være med på uansett. For fullt.

Mangel på beskjed sånn at man fratas muligheten til å ordne seg på annet vis, er noe av det mest unødvendige jeg vet. Hvor vanskelig er det å SI ting egentlig? Det er da bare å åpne munnen og lage lyd. De fleste klarer det om de forsøker.

Nå må jeg prøve å finne en alternativ plan for alt som burde sås nå framover, fram til påske. Skitt. Jeg har sådd verbena hos meg sjøl, men jeg hadde altså ikke planlagt å ha det stående helt fram til da. Og alt vi skulle så til priklekvelden! Fjorten dager, det er da lite, det skal jo ikke bare spire men bli LITT størrelse på også, før det prikles.

Vri hjernen, må vri hjernen.

- Intet gjort på planterommet i dag, men det ser fint ut der.

2 kommentarer:

Berit sa...

Forstår godt du er forbanna, det er hårreisendeinnstilling fra kommunen. Dere burde i det minste fått lov å starte som avtalt mot å dekke ekstrautgiftene sjøl!

Miamaria sa...

Godt mulig det hadde blitt for dyrt uansett. :( Vi har jo ikke budsjettert med sånt, i og med at vi ikke visste det før i dag. :(

Vrir fortsatt hjernen her. ;) Skal vel komme på noe lurt.