søndag 31. mai 2009

Fantastisk drivhusstund!

Dagen i dag startet elendig. Posten driter i å kjøre ut pakker på lørdager, og ikke nok med det - de sorterer ikke heller sånn at man kunne hente dem på posthuset for eksempel. :( Så var jeg hos optiker, han holdt på så lenge at jeg fikk hodepine av all fokuseringen... Og - været var som det har vært, skyene helt nedpå havet - pissregn!

Men så bedret seg seg stadig utover! :D Først var jeg hos en kar og hentet aurikler til meg og ei til. Masse aurikler i forskjellige farger. Så da jeg kom heim måtte jeg i drivhuset for å potte disse. Sto der og pottet og pottet og pottet - da jeg plutselig ble oppmerksom på det dere ser på bildet!

Midnattsola!!! For første gang i år har jeg sett midnattsola, og da så jeg den altså gjennom veggen på drivhuset. RÅTT!!! Håper ingen av naboene var oppe, for jeg jublet høylytt og sprang på Phoebe-vis med peivende armer og bein inn for å hente fotoapparatet!

Det startet altså dårlig, men tok seg kraftig opp utover og ble avsluttet perfekt! For en deilig aften!

5 kommentarer:

Hanne~Rita sa...

Så bra at dagen blei bedre for deg! Veldig irriterende at pakken ikke kom,men det tar sin tid med pakker fra sør til nord ;)Du kan ringe til pakkesentralen i vestmarka på tirsdag kl 8,og prøve å høre om pakken kan bli levert ned til postkontoret..ikke sikkert landpostbudet får viderelevert den beskjeden... Satt å så film i går natt og måtte ta for gardinene pga midnattsola! Helt utrolig hver gang!

fru Sandeggen sa...

Midnattshaging i drivhuset er luksus!
Det blir et helt spesielt lys da, som av en eller annen grunn er ytterst stimulerende. Har fått unna mange må, burde og skulle på det :o)

Miamaria sa...

He he, ringe til det hemmelige nr i Vestmarka. :)

Det er noe spesielt med sol på natten. Litt rart, det er jo samme sola som på dagen, bare annen himmelretning og litt lavere. Pussig, men det HAR mer effekt.

Monicus sa...

Er det et Juliana sunseeker drivhus jeg ser? Jeg har akkurat kjøpt et sånt, og er spent på om det kommer til å tåle all vind og storm der jeg bor. Har dere gjort noe spesielt med det mht stormsikring?

Miamaria sa...

Heisann
Nei det er ikke et Juliana drivhus jeg har, det er et Nord12 importert av Arnøy Engros. Det sto ikke i en drøy kuling, så vi har forsterket det med spikret ramme inni som det er skrudd fast til.