torsdag 28. mai 2009

Nabohus i fyr og flamme

Vi skal jo få ny nabo oppafor oss, på tomta til et gammelt hus. Da måtte det gamle huset bort - og det har brannvesenet sørget for å fikse i dag. Ses i bakgrunnen på bildet her, det har rett og slett gått opp i flammer og røyk.

Ellers så har jeg en del som blomstrer i dag også, bilder her.

Har vært på styremøte i hagelaget i dag, og så har jeg strevet i drivhuset med å få splintene på plass igjen i de derre lukeåpnerne. Nå har jeg fått på plass to, og da får jeg selvsagt beskjed at det er egentlig bare å dra dem ut igjen og reipe på ny, for nå melder det mer uvær... (vind) :( Har gjødslet hekkene med hønsegjødsel i dag for jeg antok at det kommer mer regn. Så blir det mer vind også. Den ene lufteluka går forresten ikke helt igjen lenger, vinden har blåst den ut av stilling så kanten blir i veien. Jeg er for lita til å puffe den på plass igjen. :( Skitt.

Har i grunnen ikke rukket mer.

2 kommentarer:

elle-melle sa...

Jeg ble helt fælen da jeg leste overskriften din!
Godt det bare var en "øvelse".

Ellers her jeg tenkt litt på den kassa di, men kommer ikke på noe annet enn at den må være fin å oppbevare småting i, sånn som en trenger i drivhuset hvis det er der den skal stå.

Miamaria sa...

Vet du, jeg syntes det var skummelt nok. Men det er jo godt å vite at ingen var i huset, og ikke noe minner og sånt gikk tapt for noen. Men det var skikkelig ekkelt når jeg sto i drivhuset og en vegg ramlet ned (på det huset som brant, altså!), brak og knitring og huff. Skummelt.

Håper aldri jeg får oppleve brann noe nærmere enn dette. Det var nært nok.