torsdag 14. mai 2009

Knallblå himmel, deilig dag!

I dag har det vært knallblå himmel, sommer nesten. Plenen er blitt grønn, må jammen klippes snart.

Septikfolkene fikk jeg fatt i før de kom hit, så jeg kjørte i full fart hjem og fikk være tilstede da de holdt på. Direkte imponert ble jeg ikke, og det var nok lurt at jeg spadde opp det jeg kunne i går, og satte potte oppned over peonspirene. Men de ødela ikke noe særlig (siden mesteparten var borte, he he), og nå vet jeg jo hvordan de gjør det så da kan jeg ta hensyn til det.

Så har jeg rydda litt i bed, tatt litt bilder, og holdt på litt i drivhuset. Drueplanten har nå fått komme ned i kassen sin, og så har jeg satt pasjonsblomsten i en krukke som står ved siden av den i kassen. Så nå må de bare vokse og klatre i vei. Det er god plass under taket.

Bildet er av en paraquilegia. Det er tøft. Pitteliten, men med knopp. Skal sanke frø, vil ha flere sånne. Råkul. Gleder meg til blomsten kommer ut.

Fant første blomst på paprikaen i ferd med å åpne seg i dag. Og så har jeg funnet de første knoppene på tomat også i dag, da bør de vel snart få komme over i store bøtter antar jeg. Så det blir noe fres på tomatene. :)

Dagens blomstring ligger her.

2 kommentarer:

Ellen Walnum sa...

Her har det også vært sol og blå himmel i dag, men vinden har vært lei......

Er det ikke moro med drivhus!?

Miamaria sa...

Vind ja, det har vi her og. :) Men det har vi alltid, så den er vi vant med.

Drivhus er skøy!