mandag 8. juni 2009

Knallvær

Bildet er fra Ramme gård. Mye fint å se. Det er flott vær, en del vind men ellers supert. Sol. Er nesten helt kaputt etter masse hagelagsarbeid i uka og reising i helga og en mildt sagt elendig melding i formiddag pluss stress på jobb - så i dag slapper jeg av heime med å leite frem hagestæsj og klippe plenen og slikt. Jeg holder meg heime fra hagelagsdrivhus, så jeg ikke kollapser. Rett og slett. Må det. Og så tar jeg meg pauser, masse pauser.

Så begynner jeg å bli lei meg sjøl. Nå er jeg i avisen hele tiden - til gode for hagelaget, vi får mye blest om dette årets hagelag-greiene. Men jeg blir jo lei av mitt eget tryne. (Nei jeg pleier ikke se så mye i speilet egentlig, he he.)

Her er noen av artiklene, portrettet i Sortlandsavisa torsdag er (heldigvis) ikke på nett:

Bladet Vesterålen 1

Bladet Vesterålen 2
Vesterålen Online

2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Gratulerer så mye med "Årets hagelag 2009". Kjempe fine artikler. Klart dere skal få blest om dette.

Miamaria sa...

Blest er fint - bare så synd det er meg de spør. ;) Det er jo fjorårets leder som skulle hatt æren egentlig. Men sånn er det, hadde det vært noe galt måtte jeg tatt kjeften, så. :) Jeg får tåle det.

Artig at du likte dem! Det er nå ikke alt som blir helt riktig sitert, men jeg synes de formidler hagegleden fint, jeg. :)