mandag 15. juni 2009

Tommy er kommet!

Jeg har ikke tid til å laste inn bildene jeg har tatt i dag, så det får duge med et samplantningsbilde fra Magnars hage i går.

I dag har det vært supertravelt. Rydda og støvsuga inne, og så bar det ut for å fikse i pallekarmene. Jeg fikk planta i flere, og en står klar til beplantning av småplanter. Jeg skulle ha gressklipp, og det medførte at jeg startet klipperen - og det så jo litt rart ut med bare en klippet kort stripe (gresset var blitt laaangt på seks dager), så jeg måtte liksom klippe hele området. Og så plutselig fikk jeg telefon om at klokken var så mye at Tommy Tønsberg var kommet, så da måtte jeg av gårde for å spise middag.

Og siden har vi fartet rundt og kikket på hager. Vi har vært innom fem stykker (pluss at han bor hos en sjette hageeier så den har han jo også sett), og så har vi kjørt saaakte forbi cirka like mange. Dessverre er ikke været slik at vi får vist fram Vesterålen på sitt beste, men det får vi gjort lite med. Håper bare ikke det regner i morra når han skal til hagen han skal skrive om. Det blir litt trasig. (Har vært oppholds i dag.)

I morra er det arrangement for barn, hvordan man kan lage vann i hagen på en enkel og barnevennlig måte, og så skal de plante til et spiselig bed. Etterpå er det storkveld, hvor Tommy skal holde foredrag og vise bilder. Det blir knall, garantert!

Har ikke tid til å skrive mer nå. Må legge meg, det blei seint.

1 kommentar:

Mokki sa...

Åhh, håper han har med seg fotoapparat og notatblokk! SÅ får vi kanskje reportasje fra vesterålske hager i Hagetidende?