mandag 13. juli 2009

Jippi huhei, finvær og blomster - JORDBÆR!

Ja, det har vært stille herifra for finværet har fortsatt. Siden sist har vi vært på telttur, blant annet. I dag har vi spist kald sei som blei fiska på samme tur. Supergodt - det er den aller beste maten!

I dag har jeg ikke gjort så mye til gagns, har mest bare flytta om på krukker og stæsj på plattingen. Det blei mye finere. (Jeg har jo egentlig aldri plassert dem, bare flytta dem dit liksom.) Og så har jeg tatt ut de store vasene mine og begynt å slenge blomster oppi.

Fortsatt lus på Physalisen, flere skvisa i dag. Hm, har kanskje ikke nevnt at jeg har fått lus - men det har jeg - masse!!! En eller annen dag jeg får tid skal jeg nok gå amok med grønnsåpe. Kan jo ikke bruke skikkelig gift når det er noe som skal spises. Og gjett om det skal. ;) (Lusa går i hvert fall ikke inni de fruktdingsene har jeg funnet ut, så det går an.)

Pasjonsblomsten fortsetter å blomstre, bare helst mens jeg er på jobb og ikke ser. Men gubben sladrer. ;) Vi har også begynt å spise jordbær nå, hipp hurra - det blir nok en del på meg når gubben skal være borte tre uker nå... Jaja. Jeg får vel hjelp av noen hvis jeg spør, forhåpentligvis.

Bilder får komme etterhvert, sånt holder man ikke på med i finvær. Da TAR man bildene, bare.

1 kommentar:

Maiblomst sa...

Herleg med sommar, sei og jordbær!
Kor har du funne dei flotte sinkbaljene?