mandag 14. september 2009

Høstforberedelser

Det er ikke så mye annet å gjøre i hagen om dagen, enn å forberede høsten. Jeg er fortsatt litt småforkjøla, så jeg prøver å ikke være så veldig mye ute. Men tok en økt i drivhuset i dag, henta inn modne gode tomater, og kasta ødelagte. Det er rått der nå, så en del ødelegges.

Må vurdere hva jeg skal gjøre med Passifloraene, skal jeg kutte dem ned og prøve å ta vare på dem, eller skal jeg bare pælme dem. Har ikke bestemt meg ennå.

Valgnatta ser ut til å bli veldig spennende. Men jeg kommer ikke til å sitte oppe for å følge med, jeg var dessuten heldig i trekning i dag og slapp å gå på jobb i natt. Takk og pris, det passet veldig dårlig med min form, og jeg har planer om å bli frisk til jazzweekend som begynner onsdag tror jeg, eller er det torsdag? Og i morra kveld er det siste kveld i urtekurset, og det har jeg også lyst til å få med meg, så da er det bra med en god natts søvn. :)

På bildet ser dere støvlene jeg fikk til bursdagen, noen har etterlyst bilde. :) (De er ikke like ubrukte lenger da, men...)

2 kommentarer:

Berit sa...

Lekre støvler!
Hvor får man tak i sånt, tro?

Miamaria sa...

Jeg vet sannelig ikke hvor han har bestilt dem fra. Igroshage.no har hatt dem, men der sto det at de ikke tar inn før til våren.