onsdag 2. september 2009

Jippi, madeiratur!

Da er det bestilt tur til Madeira i desember, og depositumet er betalt. Desember er jo ikke den beste tiden å dra dit på, men alternativet er Gran Canaria (der var vi i fjor så den er oppbrukt) og hjemme - så da var det ikke så vanskelig valg. :) Ikke så kjempedyrt heller faktisk. Hurra! Det blir bra, i desember trenger man litt påfyll av sol og varme.

Så har jeg en oppfordring til alle som er aktive i Hageselskapets hagelag rundt om i landet, les eventyret her og engasjer deg i debatten, trykk på for å få Hageselskapet til å engasjere seg. Dette er viktige saker. Vi MÅ møte nye på en ordentlig måte, og avskumlifisere oss. 

4 kommentarer:

Elisa sa...

Wow, Madeira! Så heldig du er, det blir sikkert ein fantastisk tur.

Villrose sa...

Beste plassen som fins (om du ar opptatt av annet enn å bade & sole deg ;-) ) garantert frodig og masse som blomstrer også da!

Miamaria sa...

Jeg er KUN opptatt av annet enn å bade i hvert fall. Og sol får man om man gjør andre ting også - og selv om det er overskyet. ;)

Tror det blir bra ja, selv om det er bare ei uke vi skal være der. Skulle gjerne vært lenger, men det var nå så lenge jeg har ferie så...

ASSA sa...

Åhh heldige du ;D
Det er frodig der nede alikevel, jeg ønsker deg god tur!