lørdag 17. oktober 2009

Nykameraet er ganske ok


Faktisk klarte Posten å få fram begge pakkene i dag, både kameraet, og den med ekstrabatteri og undervannspose. Kameraet er passelig størrelse, og jeg tror sånn høvelig at jeg forstår funksjonene. (Er jo samme merke som før, Canon Ixus 990.)

Har ikke vært på kajakktur i dag, det har blåst en del og meldt verre, så vi har prioritert å få planter til overvintring (det vil si fjernet fra parkeringsplassen), og rydda inn monster og benk, potter og diverse. På bildet ser vi alle ti isoporeskene med potter i, som ikke var særlig i nærheten av å være nok... (Jeg som så for meg at jeg fikk et par ledig for såpotter, ha ha ha, langt unna!) Heldigvis hadde innholdet i en del potter daua... Busker er ikke satt her, de skal spas ned i potetlandet.

5 kommentarer:

orchis sa...

Grattis med nytt kamera.
Du skriver: "Heldigvis hadde innholdet i en del potter daua..." Kjenner igjen den lettende følelsen. Man skaffer seg av og til litt vel mye... Hihi!
God helg!

Tove sa...

Flinke dere har vært. Her har det også vært rydde dag. Tror det meste er innendørs nå, så snart kan den hersens snøen gjøre som den vil.

Miamaria sa...

Ja, det er godt å ha det unnagjort. Litt kjipt at flere av de tomme pottene var av de kuleste plantene, men de aller kuleste tok jeg nå vare på pottene i tilfelle de bare var raske med å visne ned... Klarte ikke å gi dem opp helt ennå. ;)

Sigrid sa...

Hei. Det ligger en Award til deg på bloggen min. Regner med at du svarer hagerelatert ;-)

Miamaria sa...

Himmel og hav, tusen takk!