tirsdag 10. november 2009

Flott helg i Rogaland!

I helga var jeg på repmøte hos Rogaland, og holdt et lite foredrag. Vel, det ble vel litt lengre enn de hadde tenkt stakkars, litt vanskelig å stoppe var jeg visstnok. Men det var mest fordi folk der var så engasjerte, og det var hender i været hele tiden med spørsmål men ikke minst gode innspill. Jeg har fått masse ideer, særlig på det som har med barnearrangement å gjøre. Det er de jo kjempegode på i Rogaland.

Jeg skjønte stort sett hva de sa der også, bortsett fra når de sang. (Jepp, middagen var skikkelig standart 3,5 timer med taler og underholdning og etterhvert også historiefortelling. Man kan vel si at det opplegget slo an i takt med alderen, jo høyere tall jo bedre slo det an... He he he)

Har aldri vært i Rogaland før, så det var litt synd at jeg bare fikk sett hotellet og veien imellom der og flyplassen. Må kanskje ta noen på ordet og ta hagelaget med dit på tur?

Må forresten skryte av opplegget deres. Da vi kom inn i møtelokalet var det altså ingen tvil om at man var kommet til rett plass. De hadde pyntet så flott, med malerier (kunstutstilling, faktisk!), og så hadde de flere bord med løker som de solgte, og bøker som de solgte, og gevinster og greier. Dette var i et eget område bakerst i lokalet, sånn at man måtte gå gjennom her for å komme til selve "møteområdet". Fantastisk flott, det irriterer meg at jeg ikke tok bilde. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg og takk for sist! Veldig kjekt å få hilse på deg og ikke minst høre om alt dere holder på med der nord. Du va et skikkelig inspirasjons-orakel der du førtælt om færsking-kvelda å andre sammenkomsta som dokker har. Æ fikk litt dårlig samvittighet når æ læs at du ikke fikk se ainna enn Quality og flyplassen :-( Næste gang får du si i fra så kan du få både hagetur, biltur og kjakk hvis det kan frist! Igjen, tusen takk for at du delt så masse kunnskap med oss! Velkommen tebake! Hilsen Mariell, (den utfløtta Fausk-væringen)

Miamaria sa...

Takk skal du ha! Veldig koselig tilbakemelding. :) Håper det kom noen nye ideer, det er jo lettere når man spiller litt ball imellom, og det var jo mange som kom med forskjellig underveis. :D

Det blir nok en ny tur før eller siden, vi har den kanten av landet på ferielista. ;) Om det blir snart eller lenge til, det vet man aldri.