søndag 22. november 2009

Frøene fra POD

Må vel føre inn hva det er slags frø jeg har fått fra POD, blir sikkert nyttig når jeg lurer på hva jeg har sådd. ;) Så er det litt koselig å gå gjennom lista også.

Den første har jeg bestilt kun fordi en kollega av meg, mannen til ei i hagelaget, syntes den var ustyrtelig morsom. Det gjorde også en annen kollega som også er sammen med ei i hagelaget, så den skal jeg så og gi dem i gave hvis jeg får dem til. ;) Hi hi hi (Ikke si noe til dem da.)

Clitoria Ternata fl. pl. White Lady
Achillea Flowerburst Red (Noe ryllikaktig, vet ikke hva jeg har tenkt med denne)
Stocks, Sugar'n'spice (Levkøy)
Salpiglossis Chockolate surprise
Salpiglossis Kew Blue
Ophiopogon planiscapus nigrescens (?????)
Millet Purple Baron F1 (?????)
Sicilian Rocket salad mixed (høres kul ut, ser kul ut)
Tomato Golden Cherry
Tomato Sungold (smakte denne i sommer - kjempegod!)

Ah, Achilleaen og salaten er gratispakker, flotte greier. :) Liker gratis-ting. :) (Så lenge det er planter, ikke telefoner og dritt.)

6 kommentarer:

krepsemor sa...

Den Achillea Flowerburst Red så spennende ut, flotte rødrosa farger! Ophiopogon planiscapus nigrescens også, mon tro om den er vanskelig å få til fra frø? Blir spennende! Lykke til!

Rita Hogefeld sa...

Ophiopogon ("sort" gress) har jeg sådd en gang - fikk ikke en eneste spire :( Den er på grensen herdig her (eller jeg hadde feilplassert den kanskje?), fikk en fra en annen hagegal som overlevde tre vintre her. Den ble liksom litt mindre struttende for hver sesong før den forsvant helt....

Miamaria sa...

Åh, jeg hadde ikke tenkt på den som annet enn ettårig uansett, så om den lever i tre vintre så er det jo kanon! Men først må den jo spire... He he... Det er ikke sikkert nei. Vi får se, den blir råkul hvis den gjør det i hvert fall!

Anonym sa...

Ophiopogon skal stå veldig varmt for å spire. Jeg satte krukka oppe på vekstlyset, der det er varmest. Spirte ganske raskt der. Fikk både svarte og grønne planter. De grønne er jeg ikke interessert i, så de ble plantet rett ut på våren og fikk stå der over vinteren. Overvintret helt flott. De svarte sto i krukke hele sommeren og ble tatt inn over vinteren. De ble plantet ut sist vår da jeg så at de grønne plantene hadde klart vinteren.
De vokste svært lite ute i sommer og har ikke blomstret ennå. Vet ikke om du la merke til mine da du var her i sommer? Ikke så rart om du overså dem; de skriker jo ikke akkurat etter oppmerksomhet.
Randi M.

Berit sa...

Du er i godt i gang med neste sesong, ser jeg! I mellomtida ligger det en utfordring til deg på bloggen min.

Anonym sa...

Brilliant web site, I had not noticed miamariashage.blogspot.com before in my searches!
Carry on the fantastic work!