onsdag 12. mai 2010

Hvorfor hager man?

Har fått pokal, fra Tonemeia. :) Med den følger et knippe spørsmål, som man skal svare på - for så å sende videre. Jeg sender videre til Rita, jeg. :)

1. Hvorfor hager du?
Jeg hager, fordi det er koselig å holde på ute, og fordi det gir meg et lyspunkt langt der framme når den vanligvis kjipe (for oss som ikke liker ski) vinteren setter inn. :)

2. Hva hadde du sagt eller gjort dersom du kom hjem fra ferie og fant ut at en “reality”-serie på TV hadde omkalfatret hele hagen din?
Ringt politiet? Akkurat hva jeg hadde sagt vet jeg ikke helt, men at det ikke hadde blitt pene ord det er ganske så sikkert. Det hadde vel også kommet an på om folkene som hadde gjort det fortsatt var tilstede...

3. Hvilken plante begjærer du aller mest – hvilken er på sikletoppen akkurat nå?

Meconopsis cookei. Fortsatt. Helt til jeg har den.

4. Hvilken plante er du hittil blitt mest glad over å se igjen etter vinteren?
Nåh, foreløpig er det jo ikke så mange som har dukket opp da, men jeg er glad for at det ser ut til å være liv i Lupin bep-en. :) Gul og rød, knalltøff!

5. Hva har du i drivhuset?


Fullstendig liste? ;) Det jeg har  der som er kulest, er drueplanten. Den har overlevd vinteren den og, hurra! Så har jeg noen sommerblomster, og en del stauder jeg har sådd. Ganske fullt, ja.

6. Hva er det mest plagsomme du har i hagen og hvorfor?
Levermose. Eklig, hater den.

7. Hva er du mest stolt over i hagen?
Genibedet. At jeg har kommet på å lage bed der som snøen går aller først, det gir våren et forsprang på 1-2 uker i forhold til resten av tomta. Jeg er ganske stolt over at jeg kom på det - og fikk det gjennomført. En genistrek, for å si det rett ut. :D Hi hi hi

3 kommentarer:

Linda sa...

Moro å lese mer om mennesket bak bloggen:) Ja det er deilig å kunne lure årstidene littegrann, det har jeg gjort i år også (eller i fjor da, men resultatet kom i år:))

Ha en god hagehelg:) Klem

krepsemor sa...

Geni-bed! Rett og slett genialt! En går jo og venter og venter på de berømte vårtegnene...Det burde jeg også laget meg!
Når det gjelder drivhus, jeg lurte på et fra Arnøy, men har ombestemt meg da jeg leste om alt trøbbelet dere har hatt!
Ha en fin dag der nord!

Kristin Aurdal sa...

Hei miamaria ;-) jeg skulle likt å sett bilder fra drivhuset ditt. Synes alltid det er artig å se bilder fra drivhus - særlig etter jeg fikk et selv.