mandag 30. mai 2011

Gartneritur

I dag fikk jeg med meg ei hagedame på gartneribesøk. Har faktisk enda ikke vært på Haukenes-gartneriet - før i dag. Men jeg har dårlig plass så jeg lot meg ikke friste så voldsomt - tre potter hadde jeg med meg derifra, og jeg tror ho hadde cirka det samme.

Velvel. Jeg fikk ordna en pallerkarm til i dag, og så har jeg planta til ei krukke. Den blir nok litt pussig, men man må jo prøve litt forskjellig. Denne gang er det en prydfredløs (de der brune med gule blomster) og malurt rundt i krukka, og så en revebjelle i midten... Den kan bli noe spesipussig, ja.

Så har jeg testa rabarbrasafta fra i går en gang til - når jeg har litt fruktose og vann oppi så blir den bare frisk og god. :) Sånn som den er, vil jeg kalle den gorrsur - surt og godt. :) Ypperlig sommersaft. :) (Det minner meg om at jeg må ut og skjære frøstenglene på rabarbraene her oppe! Avglemt!)

Billettene til hagehelga har vi fått nå, de er kule. Programmet er straks klart. Dette blir kanonbra! Jeg gleder meg rått!!!

Mer spent er jeg på planteloppemarkedet som skal være allerede nå til helga. Føler ikke helt vi har kontroll, men det ordner seg vel etterhvert. Noe penger får vi alltids inn uansett.

1 kommentar:

Linda sa...

Alltid herlig med en gartneri tur:) Og masse lykke til i helgen:)