mandag 22. september 2008

Høstvær, drivhusplaner og trau


I dag ble trauene levert. De ble ikke så verst, bortsett fra at det ene fuglebadet faktisk var kulere oppned... He he he. Skal ta bilde av dem seinere, men i dag begynte det å regne før jeg kom så langt. Høljeregne. Uff. Høstværet fortsetter, og det skal det visst gjøre ei stund til.

Grubler på drivhus ennå. Leser og leser på forumet, alt som står om drivhus nesten. Det er jo så masse, og så mange måter å gjøre ting på. Ikke lett å bestemme seg. Har også surfa etter utstyr, jeg veit at jeg må ha sånne automatiske lukeåpnere, men ellers vet jeg ikke helt hva jeg bør ha. Undervanningsbrett, sikkert lurt - men så ut til at Grønt Fokus bare har én størrelse for tiden? Rart?

Ikke hørt mer om løkpakkene så langt. Jeg vet forsåvidt at jeg er utålmodig, men jeg synes de er treige når jeg har lært meg sporingsnr utenat. Velvel. De kommer nok. Ellers har jeg gått amok og bestilt planter på høstsalg, det var jo ikke helt meningen.

Gubben har tatt opp to fårrer med potet i dag, det ble bra avling. Men det var troll, det er vel den største sorten også. Han sto der i høljeregnet og tok opp, stakkar.

Ellers er det ikkeno gjort her, det er jo ufyselig vær ute.

3 kommentarer:

Pusepilde sa...

Hæ?? Og jeg som akkurat hadde bestemt meg for at planteaktiviteter skulle avsluttes denne uka...
Antar det er planteliste.net du har vært innom?

smg* sa...

Søk etter hozelock på forumet så får du mine lyriske betraktninger om et vanningsanlegg til ca 500 for en grunnpakke til 5 potter (og om en "potte" er et brett så fungerer det fint også. Kan utvides inn til 20 potter på samme computer. Kjøpt hos FK - jeg skjønner iallfall ikke at jeg klarte meg uten før... Det er SÅÅ mye enklere å få folk til å ta en tur innom for å plukke overskuddet enn for å vanne mens vi er på ferie... Jeg skjønner ikke det der? :-S

Miamaria sa...

Det er mulig jeg har vært innom den lista en tur ja... Legger ut den endelige handlelista mi i et seinere innlegg her, jeg må finne den først. Fort vekkrotet.

Takk for tipset!!! 500 kroner for å slippe å vanne er jo bare sjennialt!