tirsdag 23. september 2008

Ja, der ble det shopping gitt!


Ja, sånn er det, noen ganger får man bare en kort melding på MSN, som fører til en slik bestillingsliste:
Athyrium nipponicum 'Pictum' 35
Geranium 'Blue Sunrise' 50
2 x Iris chrysographes 'Black Form' 35
Iris graminea 20
Iris sibirica 'Memphis Memory' 30
Brunnera macrophylla 'Mr. Morse' 40
Brunnera macrophylla 'Hadspen Cream' 50
Brunnera macrophylla 'Jack Frost' 35
Geranium maculatum 'Espresso' 20
Iris sibirica 'Snow Queen' 20
Heucherella 'Burnished Bronze' 25

Jensen har salg! Og beskjeden var at han tror han har igjen av alle disse. Hi hi hi

Ellers er status med drivhuset at gubben holder på med kommunen, det er et helsikes skjemaliv. Det blir bare mer og mer komplisert etterhvert, fra "lever melding" til fyll ut ditt, fyll ut datt, nabovarsel, og nå innebærer det altså også at naboene må erklære at de ikke skal bygge nærmere dette drivhuset enn 8 meter noengang.

Jajaja. Nå angrer jeg på at vi ikke bare smekker det opp, men prøver å følge lover og regler. Menmen, skal jeg noengang få spørsmål om å bli statsråd i Norge er det nok lurt å ikke ha ulovlig oppsatt drivhus.

Gubben har tatt opp potet i dag, han. To fårrer. Så nå har vi 4 av 11 kommet inn i kjelleren. Ikke verst. Snart må jeg vel til pers jeg også.

MEN det blir neppe i morra eller overmorra, for Posten melder at hvis jeg tropper opp når posthuset åpner i morra så vil jeg høyst sannsynlig kunne få pakkene med de 197 kg løk!!! Så da må jeg være sammen med hagelaget noen ettermiddager for å sortere. Mye jobb, men jeg tipper likevel at det blir MORSOMT!

6 kommentarer:

Herdis sa...

Eg har også sendt bestilling - ikkje til å stå imot den lista der. Eg har forresetn athyrium nipponicum frå før, den er kjempefin, og eg har bestilt ei til... Brunnera Jack Frost har eg også, den er eg også glad i. Nokre godbitar der.

Miamaria sa...

Ja, jeg har jo hatt lyst på Jack Frost lenge, og nå endelig syntes jeg prisen passet. ;) Den har det med å ha høy pris. Det blir artig å få den plantepakken. Håper bare ikke det rekker å snø før den kommer.

Harryford sa...

Den der med 8 meter må vel være "skremselspropaganda!!!! Be de på teknisk ta seg en tur til byen!!!!!!! Makan!!!!!! Det er jo tross alt "bare" - for teknisk i alle fall!!!! - et drivhus! Dette følger jeg spent med på!!!! (nå er jeg tom for utropstegn - - - - -!

Miamaria sa...

Åh, nå blir jeg så forbannet for den maskinen logger meg hele tiden automatisk inn som hagelaget, bare fordi jeg sjekker mailen. Grrr. Så nå måtte jeg slette kommentaren jeg la her, og da jeg skulle kopiere den inn i nytt innlegg her så var den selvsagt ikke mulig å finne fatt i igjen, pga. feil med telenormailen. Grrr.

Jeg husker at det hadde noe med 4-metersregelen og brannsikring å gjøre... Noe at kanskje 8 meter og erklæring gjør at naboene da selv må brannsikre om de er nærmere enn 7 meter, mens det ellers bare ville vært 4... Eller noe sånt?

Harryford sa...

Hmm Brannsikre mot drivhus!!!!

Miamaria sa...

Og der var jeg fanden brenne meg logget inn som hagelaget igjen. Grrr. Det nytter ikke hvor mye jeg ber ham huske Miamaria. Logges inn som hagelaget likevel.

Vel, her er det jeg skrev:
Ikke bare et drivhus, men et gjerde av tre...

Nå skulle jeg hatt en lattersmiley her, men jeg har ikke skjønt smiley i innlegg ennå. ;)