tirsdag 21. oktober 2008

Ja nå får vi se, stol eller ikke stol?

Sitter og venter på at klokka skal gå, så jeg kan dra på jobb. Det er et forferdelig drittvær, regnet pisker på ruta. Gjør ingenting å måtte på jobb da. I går avspaserte jeg noen timer, så jeg fikk gjort litt småtteri. Regner ikke med å få gjort særlig i dag - men jeg skal gjøre klar noen frøposer til frøboksen kommer. ;)

I går fikk jeg forøvrig telefon. Min mormor hadde lest i bloggen min at jeg hadde vært på loppemarked og kjøpt glasskavler! Hun har visst stående en hel balje med ukjent (men stort) antall... De hadde stått der i flere tiår, så tauene var råtnet på de fleste så jeg kan ta dem av med god samvittighet. Det blir nok noen flere kavler i hagen min til neste år enn det var i år, ja. ;)

Og hva gyngestolen angår, så er det visst et lite håp om at jeg kan få en insider til å handle den nå i oppryddingsfasen. Jeg får håpe at de har dårlig plass på lageret, så de vil selge den til minsteprisen. ;) Vi får se. Om ikke så finnes det vel andre stoler. Men det var god gynging på denne!

I går fikk jeg forøvrig sjekket hvordan det ser ut når en full kompostbøtte havner på gulvet. Det er ikke å anbefale, ikke sjekk det! Jeg fikk en haug med krabbeklør nemlig og så måtte jeg renske alle klørne men så skulle jeg se på tv, derfor flytta jeg den benken som står på hjul. Oppå der sto en full kompostbøtte... Og der sto etterhvert også en full bøtte med tomme krabbeskall. Da jeg skulle trille benken tilbake tok den helt overbalanse, så alt føyk i gulvet! BLÆH!!! Disgusting!

Men krabben var god. Det er klørne som er aller best, og her var jo bare klør. :)

Og hva drivhus angår så er det visst ikke den enkleste sak å få fatt i mer drensrør, det kan visst ta sin tid sånt. Men nå var det noe annet det sto på egentlig, husker ikke hva. Kassen til drueplanten er snekret, den ble visst 50x50cm. Håper det holder. Den burde i hvert fall ikke være mindre tror jeg.

3 kommentarer:

Heltpåjordet sa...

Så koslig med en mormor som leser blogg. Jeg vet jo ikke hvor gammel hun er, men hun lærte neppe noe om internett på skolen.

Randines parsellhage sa...

Håper du får deg en gyngestol før eller siden, det er et fantastisk møbel. ja, jeg er fan av gyngestoler og har fortsatt gyngestol.
Lykke til med gyngingen!

Miamaria sa...

He he he, nei det var nok ikke så mye internett i pensum da hun gikk på skolen.

- Jeg sitter nå og venter på beskjed om gyngestol, men ikke hørt noe ennå. Dere får nok beskjed. ;)

Tro om gyngestoler har egen fanklubb?