lørdag 11. oktober 2008

Joda, jeg kom i mål! Og ble kvitt frøene

Det er pittelitt ljug at jeg kom i mål i dag, jeg glemte å plante hvitløken mens jeg var ute. Men jeg kom i mål med frøboksen. Jeg fikk nemlig bursdagsgaven fra gubben i en eske med passe størrelse, og den har jeg i dag laget rom i, som passer til frøposer. Så gikk jeg gjennom alle frøposene, og fant en del som jeg ikke ser for meg at jeg kommer til å så de nærmeste årene. De er nå fordelt i to konvolutter som blir sendt på mandag. :) Var greit å få gitt dem bort, heller enn å kaste. Om ikke alt spirer like bra, så blir det nok noe av noen av dem.

Jeg har fått alle staudene fra Jensen i jord nå. Det gikk i noen omganger imellom elingene, men til slutt var jeg i mål. Har satt en del potter i pallekarmer og brett også. Men jeg har en del krukker igjen å tømme. Det må gjøres nå snart.

Ennå usikker på om jeg skal overvintre de nyanskaffede peonene inne eller ute. Jeg har jo ikke plass, egentlig. Så kanskje kjelleren er like bra for dem. Usikker.

3 kommentarer:

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Absolutt en fordel med regn når man planter. Litt hjelp fra Overgartneren er alltid kjekt :D

Vivi sa...

Å rydde i frøboksen kan man aldri gjøre ofte nok. Synes den vokser like fort igjen etter en rydding. Jeg har fortsatt mange kaffefilter på kjøkkenbenken som også skal i boksen når jeg får tid. Kanskje vært en ide og kjøpe ny boks ?
Jeg er også ferdig med all løkplanting og like fornøyd nå som i fjor høst. Gleder meg veldig til våren.
Kos deg i høsthagen.

Miamaria sa...

Hm, vokser den fort etter rydding altså? For da får jeg fort et problem ser jeg, boksen er dimensjonert etter det jeg har nå...

Løk er noe av det beste som er. Bare å stappe ned, fiks ferdig.