lørdag 14. februar 2009

Bruktmarkedscoop!

I dag har vi vært på tur, for å kikke i en bruktbutikk. Det første jeg så da jeg kom inn i butikken var en glassflaskeballong - men den sto i sånn kurvgreier og sånn, og det trenger jeg jo ikke. 250 kroner, men jeg la nå jammen ikke merke til om den var grønn eller brun... Hm, det var jo dumt.

Så tok jeg en videre runde for å se etter kule blomstervaser, men det fant jeg ikke. Den ene kule de hadde var del av et sett, så den kunne jeg ikke få kjøpe alene. MEN så kom jeg til utgangsdøra på tur ut, og blant masse spill og barnebøker slengt på et bord skuet mitt øye ordet "hage" på en bok. Hmmm...

En nærmere titt avslørte to hagebøker, ergo måtte hele bordet gjennomgås nøye! Og hva fant jeg!!! Urtehagen på Knatten!!! En nyere utgave enn den jeg har. Ja, jeg har altså nå to - jeg trenger ikke to, men jeg har ikke bestemt meg ennå for om det er den nye eller gamle utgaven jeg skal beholde selv. Så kjøpte jeg en bok om urter og hjemmelaget kosmetikk, tenkte den kan være grei å ha når vi skal ha urtekurs, kanskje vi kan prøve noen av oppskriftene. Oooog så har jeg kjøpt meg to leirkrukker for å ha pellizene mine i. :) Hi hi hi hi. Man planter rett oppi disse, sant, man har ikke innerpotter i disse?

Så gikk vi på noen andre butikker og kikket og sånn, og der fant jeg et par vaser på 70%, så da fikk jeg kule vaser også. Skulle ha noen med vid åpning og de var perfekte.

Så har jeg kjøpt meg reker i dag, hurra hurra. :) Gleder meg, har hatt lyst på det i ukevis nå, og endeliiig kom rekemannen.

Og gubben har fått valentine-tulipaner. Og så har vi kjøpt et skap med hjul for å ha på badet isteden for trådkurvene, det er klart mye bedre så blir ikke alt nedstøver. Litt mindre plass oppi den, men da får vi bare prioritere.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei, spennende shopping dag på deg! Ja, du planter rett i de leirkrukkene. Men de trekker fukt. Hvis de er ubrukte, bør du la de ligge i vann ca en dag før du tar de i bruk, ellers kommer de til å tørke ut jorden.
Bille

Miamaria sa...

Tusen takk for tipset, da skal jeg gjøre det! :)

Nina i Paradiset sa...

Elsker brukt-utsalg!

Trenger du flere pelliser nå, eller?? ¨
;)

Miamaria sa...

Hi hi hi, nei jeg tror nok at jeg skal vente litt med å skaffe meg fler ja. :) Jeg har bare gitt dem en sjans, har IKKE akseptert dem helt ennå. :)

- Men de ser lovende ut så langt!

Mari sa...

Sånne ballongkorger er fine å ha på trappa med blomster i. Har en stående ved inngangen som jeg har satt tulipanlauk i i høst sammen med noe lyng.
Så flott at du fant både bøker og potter. Brukthandler er kjempe stas!!

Miamaria sa...

Men vil ikke en sånn korg råtne i stykker ganske kjapt om man har jord og planter oppi? Hmmm, kanskje ha plast imellom ja... Det bør hjelpe - men vind og regn utenfra vil jo bli det samme.

Hmmm... Kanskje jeg må tilbake og kjøpe den der... (Men opptelling i kjelleren viser nå fire vinflaskeballonger av diverse fasonger og størrelser. Kanskje nok.)