fredag 13. mars 2009

"Hagelangs", det nye magasinet

Jepp, jeg lager et nytt magasin. "Hagelangs" heter det. Det vil si magasin er vel å ta hardt i, det er egentlig bare medlemsinfobrevet som skal sendes ut i vår, som jeg bestemte meg for å sette opp litt mer fancy - må nok det hvis noen skal gidde å lese alt. Vi har så mye for oss nå, at det drukner hvis man skal sende det ut i brevs form. Så, da får man finne på et triks, og mitt triks heter altså "Hagelangs". Det navnet var min favoritt fra starten, og mitt testpanel har alle sammen hatt det navnet blant sine 2-3 favoritter. En klar vinner.

Jeg prøvde å søke opp sangteksten på Hagelangs (DumDumBoys) i går, og ble ganske så overrasket over at teksten som sto, var "Slalomhekk og hagelangs"! Ja, det kunne jeg i grunnen gjerne bli, for i dag var jeg innom DumDumboys sin nettside og der ligger teksten ute. Og den er fortsatt "Slang hekk og hagelangs" - som jeg har trodd den var, i alle år. Jeg må si jeg lurte veldig på den slalomhekken, jeg trodde det var jeg og min totale mangel på tekstforståelse - igjen. Men denne gang ei.

Har ikke funnet flere spirer, og minimaisen glemte jeg visst å så i går. Skitt, da MÅ det gjøres i dag. Hm, når bør jeg så prydmaisen tro. Har helt glemt å sjekke sånt. Er litt på etterskudd igjen nå.

Det ligger fortsatt rundt null grader. Da tiner det sakte og sikkert.

5 kommentarer:

Juni sa...

Utrolig hvor mye jobbing du har med hagelaget.
Du er dyktig og krativ!
Lykke til med "hagelangs", - et veldig godt navn:)

solfrid sa...

Vent til april med pyntemaisen. Den vokser fort når den først setter i gang.

Flittig dame =D

Miamaria sa...

Sånn som "Hagelangs" er ikke jobbing, jeg må jo skrive info til medlemmene uansett. ;) Å sette på litt bilder og sånn er bare artig, ikke jobb. :)

- Pyntemais, april! Den er grei! (Og nå kom jeg på at jeg har jammen glemt å så den minimaisen i dag også. Skitt.)

Bjørg 47 sa...

Dere er nok et aktivt hagelag, vi kan hente mye inspirasjon hos dere. Kanskje hovedvekten av medlemmer er unge ??!!

Miamaria sa...

Det kommer nok an på hva man mener med ung, Bjørg. Vi har noen engasjerte unge, noen mellomunge, og så er det mange av de som er litt mindre unge som er veldig unge til sinns, vil jeg nå si. Positive til å prøve nye ting, og de synes det er stas at det kommer nye (og unge) med - veldig viktig!