lørdag 14. mars 2009

Hurra, vi tar en stiv for telehiv!

Beklager mine elendige dikterferdigheter, men det eneste jeg fant som rimet på hiv, var "stiv". Så vi tar en stiv en, drink for telehiv - for telehiv må bety at telen rører på seg og det er i ferd med å bli vår! SKÅL!

Jeg har ellers fått bekreftet dette fra profesjonelt hold. En som driver med graving, har rapportert 30-40 cm tele ved Byggmakker. Og der har det vært brøytet hele tiden (altså ikke ligget så mye snø), så det kan være mindre her hos oss mener han! Og enda bedre: Den er på tur oppover i bakken!!! :D Jeg har valgt helt uten betenkning å tro 100% på dette, he hehe he he. :)

Bildet har jeg valgt spesielt til dette innlegget. Jeg fant stakkaren i snøen her sist helg, men helt utrolig så sto det til liv. Vi finner fluer overalt her nå - vårtegn? ;) Åpner vi et vindu, så finner vi en doven flue som flyr av sted. Det samler seg fluer i nærheten av komposten... æsj... Ja her tar vi det meste til inntekt for vår.

I kveld har vi vært en tur hos mine foreldre i Bø. Der fikk vi en kul forestilling. Dessverre så vi ingen av de fem elgene som hadde laget spor der i løpet av natten (antagelig), men: Først dukket endelig hakkespetten opp! Nå har vi hørt mye om den hakkespetten men aldri har han vært der når vi har vært på besøk, så vi har etterhvert stilt oss noe tvilende til dens eksistens, he he he... Men nå dukket den opp, der hang den under en meisebolle og spiste i vei. Og når den var ferdig med det, så fløy den bort til nærmeste tre og hakket litt. Stilig! Så når den var borte, så dukket det opp noen mus på bakken som føyk rundt og hadde fest på solsikkefrø.

Fantastisk! (Men her hos oss har vi altså bare fluer å ta bilde av for tiden.)

4 kommentarer:

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Jaja, men så lenge du har den moskuslignende skapningen i headingen og hval i fjorden så har du vel fått kvota di, tenker jeg :lol:

Miamaria sa...

Men de oksene går faktisk ikke her lenger. Vet ikke hvor de er blitt av, om de er slaktet eller hva. :( Håper de kommer igjen til sommeren!

- Meeeen jeg tar poenget. ;)

Lyst på livet sa...

Hehe...syns du er en god poet jeg :-)

Nyt søndagen, med eller uten elger og hakkespetter!

Torunn

Miamaria sa...

Takk for det, og takk det samme! :)