søndag 22. mars 2009

Plattingen er åpnet for dette året!

Da har jeg vært i kjelleren og hentet meg stol og bord, og har sittet et par timer tilsammen ute i dag. :) Riktignok i tjukkbukse og tjukkjakke, men da var det passelig varmt også. ;) Har sittet der og lest "Drivhusdrømme" av Claus Dalby. Var på tide å ta den fram igjen nå. Synes det er ei kjempebok, er så glad for at jeg ble tipset om den. (Takk Maria) Og så har jeg funnet ut at sånn "normal" dansk er helt greit å lese, så det kan være jeg kjøper meg flere danske hagebøker. Det utvider jo valgmulighetene litt.

Best som jeg satt ute, så hørte jeg plutselig noen hyl! Det hørtes ut som de kom oppe fra åsen, så jeg snudde meg for å se hva i alle dager som foregikk der oppe. Joda, der kom det tre stykker susende nedover - på akebrett, så det ut for! Det var nok ganske skøy, så ut som de hadde satt helt fra toppen. Tror ikke jeg hadde turt det samme men... Jeg er blitt for gammel, nå er sånt blitt skummelt.

Har planer om å så tomat i dag, men er usikker på om jeg skal så mange og prikle dem, eller jeg skal så dem en og en i torvbriketter. Avventer det hele mens jeg venter på at jeg klarer å bestemme meg... Det kan ta tid, håper det skjer i løpet av dagen i det minste. ;)

3 kommentarer:

Ellea sa...

Ja slike viktige avgjørelser må man bruke god tid på:-)

Anonym sa...

Hej!
Detta var skojigt!
Nu måste jag översätta dina texter, men vilka bilder!

New Dawn sa...

Gratulerer med sesongåpning av plattingen - skikkelig optimistisk med andre ord :-)
Håper du får mange soldager i tiden fremover.