søndag 26. april 2009

Full rulle i hele dag - drivhus og sånn

I dag har vi holdt på masse med forskjellig - men stort sett drivhus. Nå har vi endelig spist middag, straks klokka ni om kvelden... Vi hadde fortjent den biffen, ja!

Vi har ordnet hyller i drivhuset, ting og tang er flyttet ut - men ikke selve plantene. Jeg vil først se an hvordan temperaturen blir i løpet av natten. Vi har nå ovnen stående på full guff, og det er gått ned til 10,4 grader. Ja, det blir forsåvidt interessant å se hvordan det er på dagtid også, hvis det blir noe sol i morra. Men foreløpig ser det ikke sånn ut.

Det har imidlertid klarnet litt opp da, vi våknet til plaskregn men i hele ettermiddag har det vært oppholdsvær. Så jeg har ruslet litt rundt og kikket i bedene her og der også, det er skøy. Forskjellig som kommer opp, gjør stadig nyoppdagelser. Det ligger an til en spennende vår!

4 kommentarer:

Ellea sa...

Så gøy at saker og ting kommer på plass. Jeg krysser fingrene for at nattetemperaturen er slik at du kan flytt ut planter også.....

Miamaria sa...

8 grader minimum i natt :)

Myrsnipa sa...

Å, du er heldig som har drivhus!
Ha en fin vårdag

Miamaria sa...

Ja, det er artig! :) Så får vi se hvor lenge jeg får beholde det, eller om vinden kommer og tar det ved første anledning