tirsdag 28. april 2009

Jeg vant!!!

På hagemessa var det sånne quizer som man kunne vinne på. Jeg fylte ut et par sånne. Egentlig hadde jeg tenkt å vinne en kompostbinge hos Grønn Hverdag, men jeg har foreløpig ikke hørt noe derifra. MEN jeg svarte også på quiz hos Blomstervenners Klubb, som hadde Magnars staudebok til premie! I går fikk jeg telefon, jeg hadde vunnet bok hos dem så de ville ha adressen min! HAH!!! Jeg vant! Nå har jeg boka fra før, så det blir nok premie i hagelaget eller noe sånt. (Jeg fikk beskjed i går at man ikke må gi bort premier for da gir man bort vinnerlykken, så jeg må vel finne på noe lurt...)

Da er det behørig notert at jeg har hatt vinnerlykke. Det går altså an.

Ellers kan nevnes at det hadde vært på minimum seks grader i drivhuset i natt. Da jeg kom ut i morges var det stille - helt stille. Ovnen gikk ikke. Det viste seg å være sikringen på skjøteledningen som hadde slått ut - hvor lenge den hadde vært ute av drift vet jeg jo ingenting om dessverre. Men plantene så nå ikke helt daue ut, så det er vel som dere sier - de tåler mer enn man tror.

Jeg mener å ha erfart at hvis de får for mye lave temperaturer så er det de dauer (både helt små men også større planter visner og dauer), men det jevner seg kanskje ut hvis de får mer ok temperatur resten av døgnet...

2 kommentarer:

Berit sa...

Gratulerer med en utmerket premie!
Du kan kanskje gi bort den utgaven du har fra før? :D

Miamaria sa...

He he, ja det var det de sa de andre også. Men jeg synes jo det er litt dumt å gi bort en brukt en når jeg faktisk har en helt ny. Litt ego, liksom. Men de mente at det var ikke noe galt i det, så vi får se. :)