lørdag 4. april 2009

Murerbaljer er innkjøpt

Nå har jeg vært av gårde og kjøpt fem murerbaljer. Det er jo sånn at de driver nå og skal fylle igjen drivhustomta med sånne drenerende fyllmasser - nytter lite å plante noe i sånne masser. (Hm, ligger kanskje an til grusbed...) I hvert fall, så har jeg pønsket ut at jeg vil ha murerbaljer nedi de massene, som jeg kan fylle jord oppi - og plante i. Det ble som nevnt tidligere nedstemt av gubbens dobbelstemme, men jeg har ikke gitt helt opp. Så nå har jeg som sagt vært og kjøpt fem stykker.

Da har jeg tenkt å ha en på hver side av inngangen, og plante noe høytvoksende her som kan skygge litt mot sør, og så vil jeg ha tre etter hverandre på langsiden mot øst - for pynt. :) Hva jeg skal ha oppi vet jeg ennå ikke, men det kan jo hende det er eneste ledige plass når plantene fra Ole P. og Jensen kommer... Da gir det seg vel selv, he he he.

5 kommentarer:

Sigrid sa...

Det hjelper ikke med dobbeltstemme, så legde du har trippelstemme.... :-D))))

Sigrid sa...

Beklager skrivefeilen. Så lenge, skulle det stå ;-)

Vivi sa...

Murerbaljer har jeg øverst på ønskelista mi, når jeg fyller år om noen dager.
Det er bare gubben som skjønner og har forståelse for mine ønsker. De andre rundt meg rister bare på hodet.
Baljer og bøtter alt av interesse.
Ha en fin helg.

Miamaria sa...

Murerbaljer er veldig nyttige. Dessverre var det få butikker her som hadde de firkantige - de fleste hadde bare runde!!! Og prisen varierte fra 109 kroner til 231 på de 90-liters...

Sigrid, den trippelstemmen er jeg ikke informert om før. Men det høres logisk ut!

Ninni sa...

Smart med baljer! Kanskje noe høyt prydgress?