mandag 6. april 2009

Når ikke sola ordner, må vi hjelpe til

Ja, det er ikke det at ikke det er sol om dagen. Det er det. Vi har hatt ganske mange dager med sol nå. Men det er kjølig, og iskald vind, så den tar liksom ikke særlig. Så da gikk jeg ut og måket litt "i drivhuset" i dag også, så kanskje det går kjappere.

Har kommet på at selv om vi får drivhuset opp, så er det jo ikke ferdig. Det må jo gulv til! Og under gulvet skal sånne plater og greier, så det er litt som må fikses. Har forøvrig funnet igjen, det vil si gubben fant den igjen i kjelleren, monteringsveiledningen. Jeg er veldig spent på det der. For det første - er alle delene med? Så står det et sted at bildet viser oppbyggingen til aluminiumsrammens forside, det er litt rart når det så definitivt er baksiden... Og til slutt så er det "Styrkemiddel monteringsanvisning" - men de dingsene er da ikke på ETT av bildene av disse husene... Jeg håper virkelig at de er med i pakken likevel.

For ikke å snakke om at dette huset er markedsført på følgende måte: "Med vår modellserie NORD har vi lagt fokus på å levere et veksthus som tåler vårt barske klima - året rundt." Vel og bra det. Men jeg lurer litt på hvor sant det er da, når de inni veiledningen snakker om å feste huset bare ved å grave et hull og sette disse pinnene på sokkelen nedi... Hvis det er tøffe forhold skal man liksom bare grave litt dypere... Eh... Hvor lenge hadde dét holdt her, tro? Neppe en hel høst, for å si det sånn. (Neppe en enkel storm en gang.)

Vel, den som lever får se. Vi får også se om det stemmer som det står på anvisningen: "4-6 timers montering av 2-3 pers." He he he. Den biten er jeg vel aller mest spent på, egentlig.

Ingen kommentarer: