søndag 5. april 2009

Ja, da er det klart til oppsetting!

Da er vi ferdige med tilfyllingen i drivhustomta. Vel, ferdige med grovarbeidet i hvert fall. Det må fylles skikkelig til med muren, og så skal jo de murerbaljene på plass og så må det fylles til rundt dem - og så må det slettes skikkelig men det kan vi jo ikke gjøre før snøen forsvinner så vi ser hvordan terrenget faktisk er rundt der. Men vi har fylt nok igjen til at det nå går an å sette opp drivhuset når det blir anledning og vær samtidig. Forhåpentligvis om ikke lenge.

Bilder ligger her.

Vi var lure og fikk gravemaskinfyren til å "måke" litt snø unna inni drivhuset også, sånn at det blir mindre å måke for hånd. Det var lurt, for det var bra mye han fjernet men fortsatt en del måking igjen. Skal ut og begynne nå snart. Snø er heldigvis ikke tungmåket. :)

Ellers så er det noen få plussgrader og litt sol (dis på himmelen), så det smelter vel littegranne i dag også. Bare så synd at det fryser så veldig kveld og natt. Det ser bra ut på planterommet, vannet i går men fikk ikke priklet noenting. Er ikke helt i priklemodus for tiden. Men de tomatene må snart få egne potter, det må de. (Mulig det har å gjøre med at den beste sorten har fått det allerede... Da er jeg liksom sikret.)

Jeg har forøvrig oppdaget at den massen vi hentet i grustaket ser fin ut for grusbed. En del store steiner og sånt i den, men ellers synes jeg den var veldig fin. Lurer på at jeg må ta trillebåra noen turer opp dit og hente mer, for å ha til grusbed... Men så er det at jeg må vel først kanskje finne ut hvor hen jeg skal ha grusbedet...

3 kommentarer:

Randines hageblogg sa...

Drivhusoppsettingen tror jeg blir årets påske"krim".
Lykke til videre!

Ellea sa...

Helt enig med Randine...det skal bli spennende å følge med på drivhuskrimen denne påsken:-)

Linken din virket ikke.......

Miamaria sa...

Takk for tipset, nå skal linken virke. Vet ikke hva som har skjedd sist, jeg mente nå at jeg gjorde det på samme måte nå men. :)

Ja det blir spennende med oppsetting. - Hvis det blir vær til det, første dagen i påska er det vel meldt liten kuling... Så vi får se. :)