torsdag 9. april 2009

Så langt kom vi...

Jeg noterer feil og mangler i bruksanvisningen, fortløpende. Det er noen, for å si det sånn. Og så langt kom vi med første veggen (forsiden), før alt stoppet opp. Plata var rett og slett for smal, uten bredere plate kunne vi ikke sette opp huset for den ville bare stått og blafret og hele skiten poppet ut i første lille kuling.

Så da ble det kaffepause og varmere klær. :) Nå har vi funnet ut at sannsynligvis er det noe feilmerking på noen av delene i tillegg til alle feilene i bruksanvisningen, så nå skal vi begynne på baksiden og se om det stemmer at delene vi tror er feilmerket er det.

Nytt kapittel følger nok etterhvert... Tar bilder underveis, men det får legges ut seinere. Nå er det ingen tid å miste, ifølge bruksanvisningen skal vi være ferdig om senest fire timer, og vi har jo ingen vegger klare ennå... ;)

6 kommentarer:

Gry sa...

Himmel for en jobb! Ønsker dere lykke til!

Frøya-Heidi sa...

Dårlig bruksanvisning ved oppsett av drivhus vet vi alt om. Skjønner ikke at det går an jeg!

Ønsker dere lykke til!

Påskeklem

Mariann S sa...

Lykke til med drivhusoppsett.
Ser ut som det blir litt av en jobb ja.
God påske :)

Ellea sa...

Dette her lød mistenkelig kjent......Det virker som det er en lov som sier at bruksansvisninger på drivhus skal være feil og at det skal være feilmerkede deler........

Maria sa...

Enten må IKEA ta inn drivhus, eller så må noen av IKEAs bruksanvisningslagere leies ut til drivhusprodusentene. Er ikke det er rimelig krav? De har jo knekt bruksanvisningskoden. Og det mangler sjelden noe, sånn det gjorde før.
Men siden dette ikke allerede har skjedd: Lykke til med byggesettet. (Er imponert over ordenen på byggeplassen!)

Miamaria sa...

Helt enig, uten tvil. Har prøvd å forklare gubben dette med drivhus og bruksanvisning, og nå tror jeg han har begynt å skjønne hva jeg mente...