torsdag 9. april 2009

Skal dette virkelig kunne være sånn?


Ta en titt på dette her. Vi fant ut at plantene vi trodde var feilmerket, nok var det. Vi bytta dem og da stemte ting både på for- og baksiden - bortsett fra dette her! Men vi finner ut at det kan ikke være platene som skal være kuttet, for de to sidene er nå like høye, og det må jo stemme. Men er det ikke rart at ikke disse to pinnene når opp til den som går på tvers? Tenkte at det kunne ha noe med den som skal på tvers for å holde dørene å gjøre, men den er montert i ettertid og har ikke noe behov for disse "hullene". Nå sier gubben at han tror at dørene dekker disse hullene når de er igjen - men det må da bli en mer puslete konstruksjon når ikke det oppe får hvile på stengene slik det kunne gjort? Pussig?

Ellers så finner dere resten av drivhusbildene fra i dag her i bildebloggen.

Ja, vi har holdt på i nesten hele dag. At dette skal kunne ta 4-6 timer, ja, virkelig. Midt i røven i så fall, sier nå jeg. My ass!!! Og så videre... Det må punkt 1, forutsettes at man har alle delene - og riktig merket - og hvor sannsynlig er det??? Punkt 2, må man da få en bruksanvisning som stemmer med delene - hallo, som om DET skjer? Og selv om begge disse punkt skulle være tilstede, så tror jeg man måtte ha satt det ihop hundre ganger før for å få det til på fire timer.

Men ellers så ser det så langt ut til at det meste er der, og vi tror at vi får til å sette opp resten i morra hvis det ikke mangler noen vesentlige deler eller så. Vi krysser i hvert fall fingre!

Det beste av alt er at vi faktisk har klart det uten noen krangler eller sånt. Mulig vi har hatt såpass prosjekter nå at vi har knekt en kode...

4 kommentarer:

Ellea sa...

Jeg vet at tommelfingerregelen er at det tar ei helg å sette opp et drivhus.......Vi brukte nesten ei helg på det bittelille drivhuset jeg hadde før.

Annsi sa...

Jag skjønner i hvert fall, at dere har et bunntrygt forhold. Denne type utfordringer pleier gjerne å avsløre om forholdene har livets rett... Lykke til videre!

Klem fra annsi

ASSA sa...

Ja koden er nok løst den ja ;)
For en liten krangel smetter lett inn den ja ;) :D :<>

Harryford sa...

Hmm så litt snålt ut den koblnga!!! Har sett penere løsninger på samme, men!!!
Hvilket fabrikat er drivhuset, har glemt det jeg!!

Du skriev om forsikring for litt siden! Siden jeg har altfor mye erfaring uti drivhuskolaps, nevner jeg bare at det som "berga mine 8000.-" var det ekstra drivhusetjeg hadde kjøpt for kroner 1500.- og fikk full - ny pris for - 17000 tror jeg det var! Det var fra IF og helt i tråd med regleveket! (nåja, forsikringsfyren sa: "Jeg regner med at du har hatt det siden det var nytt" - jeg rakk ikke å svare før han gikk vidre!!!! Travle folk de der!;-) En må bare få begge til å kolapse samtidig!! Men håper inderlig at så ikke må skje med ditt! (Dine ;-))