søndag 24. mai 2009

En kul kar i hagen

Sjekk denne her! Bregnen min har våknet til liv, og den er råkul. Se bare, den har da hode og armer? Til og med kul hårsveis?

Men det er sikkert den som ikke kan spises, for det ser ut til å være sånne sporegreier på bladene. :( Typisk. Hadde vært kjekt om jeg hadde den spiselige i hagen, men da må jeg altså finne meg en til. (Uten at jeg egentlig har sted å plassere, jeg kan da ikke bytte ut denne heller!)

I dag har vi holdt på i hagen, det har vært overskyet men ganske vindstille og oppholdsvær. Har kastet stormarikåpa mi etter å ha vært i slåsskamp med den (jeg tapte, gikk bokstavelig talt rett i bakken - og da var jeg bevæpnet med spade og øks!) - men en iris og en humleblom (oransje Geum) vant jeg over, og fikk delt i biter for loppemarked.

Så har jeg plantet ut i plattingblomsterkassene mot sør, der står det nå tobakksplanter (Nicotiana lime green), forskjellige blomkarser, og blodbeger. Da kommer det vel en slags rie med snø eller frost eller slaps eller noe, men det får stå sin prøve.

2 kommentarer:

Margrethe sa...

Hihi, den var virkelig kul :)

Hilsen Margrethe

Miamaria sa...

:D Ikke sant?