lørdag 23. mai 2009

Dagens loppisresultat

Nei det ble ikke tur til Dragland i dag. Derimot har jeg vært innom to loppemarkeder, og handlet en ting på hvert. Kurven er ganske stor, kostet 25 kroner. Den skal bli bosskurv i drivhuset, er planen. Vasen er krystall og kostet 15 kroner. Ikke så verst fin, passer på hylla i drivhuset.

Jeg bød på en del ting på auksjon, men fikk ingen av dem. Ikke gyngestolen heller, den var det flere som bød på og jeg nektet å by mer enn minstepris siden jeg vet at de ikke fikk solgt den sist... Det var et tredje loppemarked i området, men det rakk jeg ikke tilbake til, for jeg har også vært og vannet i hagelagsdrivhuset i dag. Det er en del planter vi får, ja. :D Må vel snart ta ut krukker og kar for å plante dem i. :)

Kjøpte forresten en ting til, på www.hverdagsliv.no. For de har nemlig butikken sin i nabokommunen. De skal visst legge nedd butikken etterhvert - men ikke nettbutikken, sa de. Det er bra, for de har noen kule ting. Jeg kjøpte et par karsebrett med saks, tenkte at det er en kul nok hagelagspremie hvis jeg også kjøper karsefrø og legger ved. Og så kjøpte jeg en trekasse, for cirka samme pris som jeg har spart i bussbillett ved å ikke være med til Dragland... He he he. Det får komme bilde av den seinere, kanskje når den er tatt i bruk. :)

2 kommentarer:

TurboLotte sa...

Så flink du er! Jeg får aldri rotet meg til noe loppemarkeder. Har ikke lokalavisen. Hmmm.. må kanskje begynne å ha den igjen alikevel?

Miamaria sa...

Ingen av disse var annonsert i noe avis. :( Her må man bruke jungeltelegrafen, og informere kjentfolkene at man gjerne vil vite om hvis det er loppemarked. :)