tirsdag 5. mai 2009

Lille Spjelke i fin form

Lille Spjelke i fjøset hos naboen (den spjelkede bakfoten på bildet) har kommet seg kraftig. I dag hoppet og spratt han sammen med de andre sauene da vi kom inn i fjøset - riktignok bare på tre bein da, men det er kraftig økning av energi. Han drikker visst halvannen liter melk om dagen. Innimellom trår han litt på foten også, men det er antagelig vondt for det er ganske lite.

Ellers har denne dagen egentlig gått litt ut i intet. Tok med meg den ukjente planten min til damen jeg mente måtte være opphavet. Vi tror at vi kom fram til svaret, med hjelp av hagegal og hennes hukommelse - draba. Gul. Jeg skal spa opp og sette i potter til planteloppisen på lørdag.

Så bar det heim og en halv runde i hagen, så kom farsan innom og han måtte jo påprakkes noe planter. Så der forsvant det et par tomatplanter, en paprika og noen kanelbasilikumer. Så måtte jeg inn i telefonmøte med noe Hageselskap-greier, og vips så sitter jeg her nå og har bare surfet på nett siden. Ikke effektiv haging med andre ord, men har fått litt bedre plass i drivhuset.

1 kommentar:

Hanne sa...

Så flott at det går bra med Lille spjelke. :) De er jo så skjønne!