onsdag 6. mai 2009

Loppemarkedforberedelser og planter

Denne her så jeg i en hage i går. En eller annen fancy Scilla mener jeg hun sa. Har du sett noe så nydelig?

I dag har det vært travelt - hagelaget som vanlig. Vi forbereder vårplanteloppemarked på lørdag. Først gikk jeg i egen hage og spadde opp planter - vel, jeg renset nå noe ugress fra et bed også, samtidig. Så jeg fikk gjort litt nytte for meg sjøl også. Litt.

Så har jeg vært i timevis på drivhuset, vi har pottet og priset planter. Og så har vi såvidt begynt å handle, de som var og hjalp til i dag fikk lov til det som takk for hjelpen. Selv kjøpte jeg en halvfylt gulveis, pyntegresskar og hm... Jo! Hvit vårkjærminne! Har angret siden i fjor på at jeg ikke kjøpte, men hun som leverte det i fjor, kom med påfyll i år. :)

Så driver jeg og grubler og tenker, skal jo være med på denne Jensen-importen. Det er så mye som frister, huff og huff. :)

Det endelige vårtegnet er her - naboen har spred møkk! Og lure meg som har hatt vinduene åpne i tre rom, har den deilige duften i hele huset!!!

5 kommentarer:

Gry sa...

Tror det er samme slag Scilla som jeg har. Blåstjerne (ifølge Sigrid!) Oooo hva jeg husker!

ToneM sa...

Tror jeg har denne i hagen. Om du ønsker deg en slik, eller fleire, så har jeg sikkert noen å avse. :-)

Hanne sa...

Tror det blir veldig bra på loppemarkedet,med alt det flotte vi har å tilby :) Bare været holder seg sånn høvelig!! Det å bo på bygda har mange fordeler, men også sine ulemper; særlig i disse møkkertider ;) Pust med munnen-så kjenner du ikke det så ille ;)

Bjørnar sa...

Tror det er hybriden mellom S. rosenii og siberica, Scilla x sibrose - nydelig var den!

Lykke til med planteloppemarkedet :-)

Miamaria sa...

Gry og Tone - har dere denne, så er dere heldige! Veldig spesiell farge.

Ja, den var ganske lik, Bjørnar! Jeg tror også det kan være den ja. I hvert fall ligner den nok for meg. :)

Møkk-lukta er ikke noe problem for meg, jeg tenker nå mest på de på jobb f.eks. når jeg har på meg klærne som hang til tørk på badet... He he he