fredag 15. mai 2009

Passe sur, men fint vær

Nye naboen har ombestemt seg, han vil ha samme vei som oss likevel. Så da har flyttelysten meldt seg igjen, jeg klarer ikke å se for meg å trives med biler kjørende så nært forbi her. Nok om det, jeg blir enda surere om jeg tenker mer på det nå.

Fikk tatt et bilde av primulaen i dag som jeg syntes ble litt bedre. Ingen har kommet med noe forslag til hva det kan være slags, dessverre.

Har vært knallvær i dag. Tåka lå tjukt da jeg sto opp, men det klarnet ganske tidlig opp. Det er forresten utrolig masse gås her om dagen! Gåsa har jo vært her i uker nå, men de flokkene som drar forbi nå er bare helt sinnsykt store. Seriøst digre!

Hvis noen har ideer om hvor nøklene til huset og jobben kan være, kom med dem. Har ikke sett dem siden jeg var heime og fulgte med de septikfolkene, men har ikke funnet dem, verken i bilen, septikbedet eller døra, og stort flere plasser var jeg ikke... Veldig merkelig.

8 kommentarer:

krepsemor sa...

Angående nøklene: Har du sett i drivhuset? Selvsagt måtte du sjekke "stoda" i drivhuset, og da la du fra deg nøklene mens du vannet plantene?

Miamaria sa...

Bra forslag - det var nemlig der gubben fant fotoapparatet som også har manglet. ;) Men nei, nøklene var ikke der, jeg hadde ikke tid til å sjekke drivhuset. Trooor jeg... Verdt å sjekke en gang til , nøye.

Gry sa...

Kjøleskapet? :) Snakker av erfaring! Ikke akkurat nøkler, men.... Du har ikke brukt en annen jakke enn vanlig?

Miamaria sa...

Tror ikke jeg gjorde annet inne i huset enn å leite opp skrumaskinen dessverre. Men skal sjekke kjøleskapet, for var jeg inne så var det nok der...

Jakke hadde jeg ikke, og likevel har vi sjekket alle jakkelommer. Og bukselommer. Tror vi...

Gode tips, men det som slår til gjenstår høyst sannsynlig.

Takker for alle forsøk!!! Begynner å bli ganske desperat.

Monsei sa...

God morgen:-)
Vi savnet bilnøkler i ca. ett år. Sønnen på da tre år hadde forklart at han hadde tatt de og skulle starte lekelastebilen sin i sandkassen sin. Vi leitet oss "grønn" men fant de ikke. Ergelig! Nytt sett kostet 1100,- hos forhandler, noe vi ikke gikk henn og kjøpte...heldigvis. Etter et år med til tider mye regn(Bergen;-) ble de skyllt til overflaten der sønnen hadde forklart han lekte. Vi kunne ikke forstå at vi ikke fant de der vi hadde lett så "grundig" ;-))-Og tenk, de virket på bilen!!:-)
Koselig blogg du har forresten!

Miamaria sa...

Godt å høre at det kommer til rette til slutt. :) Vi har ikke noen som kan ha lekt dem bort, det måtte ha vært meg i så fall... Og det hadde jeg ikke tid til den dagen. ;)

Anonym sa...

Hei!
Fin blogg du har. Jeg har en sånn primula i hagen min og det er en Primula macrophylla ssp. Moorcroftiana og den er fra India.
Vennlig hilsen Inger Johanne

Miamaria sa...

Takk for tipset