torsdag 21. mai 2009

Se så fjongt inngangspartiet blir!

Ja, det er selvsagt snakk om inngangspartiet til drivhuset... Gubben har begynt å ordne rundt, det skal jo fylles til. Nå har det kommet på plass en murerbalje på hver side av inngangen, de er visst på 90 liter disse. Der skal jeg plante ett eller annet kult. :) Kom gjerne med tips. :)

Da jeg kom heim i ettermiddag etter å ha vært på drivhuset sammen med drivhusgruppa (vanning og loppispotting), hadde gubben også ordna disse fine steinene foran åpningen. Det er det som ble til overs av steiner da vi laget steintrappa sist sommer. De kom da godt til nytte her? Synes dette ble skikkelig fint, jeg. :D

Ellers så har jeg nå fått ordnet den ene pallekarmen, det har jeg sådd to sorter reddik, satt en rad kepaløk (vanlig løk, altså), sjalottløk (Borkenes), og så har jeg flyttet hvitløken Alexandra dit. Det er fortsatt plass til mer i den. Har pottet enda flere planter, noen til meg selv og noen til planteloppis. Midt blant alle plantene mine fant jeg en Aquilegia (akeleie) Sibirica! Det hørtes kult ut, men det som var kulest er at det så tydelig ut som knopp! Stilig. Da får jeg se den ganske snart.

Ellers så er det ett eller annet fandenskap som har sådd seg i alle staudepottene mine. Mistenker at det er en akeleie, da blir det jo krøll i forhold til de pottene det er sådd akeleier i... Og det er ganske mange... Da blir det akeleiemix de luxe det må stå på lappene antagelig... ;)

7 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Så fint det blir. Skal si dere jobber og står på.
Heldige du som har en mann som også er gira.

Miamaria sa...

Ja, superheldig! :D

Elsa sa...

Dette blir flott! Ikke dumt med de murerbaljene til å plante i. Kjempegod ide:-)

Lizbeth sa...

Så fint det blir. Lurt med nedgravde murerbaljer då.Er ikkje så heldig å ha drivhus, men kanskje det kjem...eingong :)

Monsei sa...

Superflotte steiner ved inngangen. De likte jeg kjempegodt!!
Har ikke sett firkantede murerbaljer før, bare runde. Men det blir nok kjempefint! Hva med poteter i dem? Synes "potet-planten" er fin:-))

Ellea sa...

Det blir utrolig fint rundt drivhuset ditt. Er det ikke godt når det går framover og blir bra etter alt styret dere hadde tidligere?

www.hagenpahytta.wordpress.com sa...

Å,så fiiint! Jeg er ganske misunnelig på alle dere som har så forseggjorte løsninger med nedgraving og alt det der. Mitt står på en (alt for liten) treterrasse laget for formålet, helt "nakent" og oppe i lufta, lissom.
Kjempefint, Miamaria - og du er virkelig heldig med han fyren din, sjøl om det sikkert er grunner hos deg som gjør at han er som han er ;-)