torsdag 27. august 2009

En liten redningsaksjon for et par stakkarer

Var hjemme en tur i lunsjen i dag, da fant jeg på noe fint. Sinkbaljen står med en vannlilje og noen glasskuler oppi, og så fant jeg ut at kosmosblomster måtte da bli fint oppi der også. Så jeg knep av noen og kastet dem oppi. Storfornøyd, det ble fint ja!

Etter middag kikka gubben oppi baljen. Begynte å le. "Kom og se på disse!" Der fløyt det humler oppi, dyvåte stakkarer. Den ene så rett og slett ut til å ha landet på blomsten (den var nok fristende), og så hadde den vært for tung, så blomsten sank... Stakkar.

Jeg fisket opp de to, og la dem til tørk i sola. På bildet har den ene tørka såpass at den har fløyet, mens den andre fortsatt ligger til tørk. Håper ikke den frøys ihjel.

I dag har jeg vært ute og gjort litt. Ordnet en pallekarm, og så har jeg plantet småplanter oppi. Håper de overvintrer godt. Til middag var det sånne wraps, laga salsa som vi hadde inni sammen med kjøtt og salat. Supergodt. Bra jeg har tomat i drivhuset, he he he.

Søndag er det matfestkveld i hagelaget. Det blir superskøy. Lørdag er det stort loppemarked i byen. Det kan også bli artig. :)

2 kommentarer:

Ellea sa...

Stakkars små bier:-) Godt du forbarmet deg over dem, vi trenger dem!

Miamaria sa...

Ja de gjør en fabelaktig jobb. Blomster oppi vann var visst ikke lurt nei. :)