fredag 16. april 2010

Klosterklokke i snø

Får ikke gjort så mye for tiden, men kledde kraftig på meg og gikk ut i dag, for å ta bilde av klosterklokkene. Det har snødd i nesten hele dag, så nå var det ekstra fint med klokkene som stikker opp.

Ellers så er det Fritillaria montana som har spirt i drivhuset - dessverre har det nå gått ned fra tre til to spirer. :( En positiv overraskelse, var imidlertid at drueplanten som har sett helt tørr og stein dau ut, slett ikke er dau likevel. :) Der kom det nye skudd, ikke helt opp til toppen men ganske langt.

7 kommentarer:

ToneM sa...

Nydelig bilde! Mine klosterklokker er fortsatt dekka av masse snø...

Anonym sa...

Jeg skikkelig misunnelig på dere klosterklokkeeiere!

Anonym sa...

Jeg skikkelig misunnelig på dere klosterklokkeeiere!

Mariann sa...

Jeg syns klosterklokker er så fine. Dessuten er de noen hardhauser og tåler det meste, godt med noe som blomster på tross av snøvær.
Jeg var så heldig å få løker i høst og nå blomstrer de for første gang hos meg. Ser ut til at dine har grønne flekker på blomsterspissene, mine er mer gule. Så da fins det nok flere sorter. Fine er de alle.

Hanne-Rita sa...

Hmm, trudde du bodde mer utsatt og kaldere til enn meg..
Er ikke antydning til mine snø og klosterklokker :(
Mistenker Familien mus!

Vivi sa...

Så flotte snøklokker. Det er så mye å kose seg med i hagen om dagen. Ønsker deg en flott helg.

Miamaria sa...

Klosterklokker er fine, ja. Og så kommer de så tidlig, derfor mine favoritter. Skal gi dem bra pleie, så kanskje de blir mange flere etterhvert, så jeg kan sende noen ifra meg. ;) Har lyst på sånne med gule flekker og, synes de er tøffe.

Hanne, du må passe på å plante dem der det blir først vår hos deg! Det er trikset. (Men det hjelper lite hvis de blir oppspist, sant det.)

God helg alle sammen!