lørdag 14. mai 2011

Snauklipte hekker og knallvær

I  dag har jeg gjort litt i hagen. Alperipshekken er ferdig snauet og justert, kvist og kvast er kvernet opp. En pallekarm er ferdig spadd, og egentlig ganske klar for plantings.

Så har jeg egentlig bestemt meg for å spa opp hele kaosbedet og så igjen. Berge plantene som står der, det er overgrodd av et par ugress jeg ikke visste var ugress før det var overalt...

Så får vi se hvor plantene skal gjøres av. Har et par ideer...

Ellers har jeg plantet litt til hagelagets planteloppemarked, det må helst bli litt i år også. Skal ta opp enda mer, og kanskje dele litt av det som står i kaosbedet.

Funderer på kanting, disse småhellene funker ikke spesielt bra. Kanskje bare ta dem vekk og bruke stikkemetoden som noen gjør? Jeg har jo spade for å stikke kanter med, så det kan være en mulighet. Vi får se, noen som har erfaring med det?

I dag hørte jeg forresten endelig heiloen!!! Så kom den i år også, hurra! Det er en av de kuuuleste fuglene, uten tvil. Hører jeg den igjen skal jeg ta fotoapparatet med på jakt etter den. :D

2 kommentarer:

Mariann sa...

Bra at dere får litt godvær også. Nå har vi mer normalt vestlandsvær her, men tidliger har vi hatt det aldeles strålende.

anne - moseplassen sa...

om stikking funker kommer vel litt an på om du har rotugress i plenen som fort fyker inn. Og så må du beregne plass til klipperen i bedkanten. Jeg synes gresskant er helt greit ejg altså, men jeg er jo ikke så nøye på sånt ;)