mandag 15. september 2008

Bulbiller, import og alskens mulig!

Denne fine alliumen (ja, når den ikke er avblomstret altså) viser seg å være enda kulere enn jeg trodde. Når den blomstrer av lager den seg nemlig bulbiller inni midten der! Tøft. Den er nemlig ganske fin, så det er helt greit å få flere. :)

Tigerliljen lager også bulbiller, og siden jeg skrev om disse så kom jeg på at jeg samlet jo bulbiller på tigerliljen her om dagen. Så jeg lette dem opp i en bukselumme (heldigvis FØR vask), og fikk satt dem i (merkede) potter. Så nå er det klart for produksjon. Jeg hadde beinmel i jorda, krysser fingrene for at det blir superfeit løk i superkort tid.

Hagelagets import skrider fram. Nå er flere av pakkene kommet til tollageret her i Norge. Har sendt dem et par ting de påstår de trenger. Så får vi håpe det går så kjapt som mulig. Jeg er sånn passelig nervøs, Rita har jo et helsikes liv med en import nå, som er bare én pakke.

Ellers så samler jeg frø jevnt og trutt, og det er ennå passelig fint vær. Det har riktignok skyet litt over, men det er rolige vindforhold og oppholdsvær. Helt greit for meg. Vi har fortjent å få en fin høst nå, synes jeg. Det er så fint når bladene får henge på trærne til de har fått skikkelige høstfarger. :)

1 kommentar:

solfrid sa...

Vil nok tro at importen går bra. Mye lekkert dere har kjøpt?