lørdag 20. desember 2008

Julekaffe og runde i hagen

I går var det julekaffe på jobb. Det er en gammel tradisjon, som opprinnelig hadde lite med kaffe å gjøre (derimot noe sterkt alkoholholdige greier) som nå har utviklet seg til at alle på avishuset møtes i tretiden, spiser julemat og deretter er det kaffe og kaker.

Siden jeg ikke spiser julemat, spiste jeg en brødskive - og drakk vel en seks pølser, omlag. (1 øl tilsvarer 1 pølse) I år hadde de tatt konsekvensen av at vi er flere i bedriften, så konjakk- og likørbeholdningen var økt. Jeg som hadde planlagt å ta kanskje to øl før jeg dro hjem, ble hentet av gubben klokka ett om natten.

Juletreet blir ikke hentet i dag, for å si det sånn. Det må skje i morra. Har vært en runde ute i hagen med hodelykt for å se om det er noe spennende action noe sted, ett eller annet som kunne stikke en spiss opp, men den friske luften som jeg hadde godt av var iskald, så jeg sprang raskt inn igjen uten å ha oppdaget noe annet enn at såpottene som står ute er fulle av vann - isen oppå har smelta, men tydeligvis ikke nedi der sånn at vannet får renne ut. Dritt.

Amaryllis Alfresco blomstrer. Den er fin. Jeg hadde også planlagt å vinne en rød en på vinlotteriet, men jeg måtte nøye meg med en flaske hvitvin og en halvliter konjakk. Vi får se om jeg tar en butikktur og rett og slett kjøper en.

5 kommentarer:

Red Hobbitt sa...

Tror jammen det blir et par pølser her også i kveld :-) Kanskje til og med julepølser...ha ha ha.

Miamaria sa...

Hi hi hi, god fornøyelse! :)

Ellen Walnum sa...

Hehe....du drikker pølser og jeg pleier å si at vi spiser en støvsuger når vi er ute og spiser. Det er vel omtrent samme prisen tenker jeg.

Og du......skrekkelig synd på deg som vant en flaske vin og en halvflaske konjakk.....du har min dypeste symptati!!:-)

elle-melle sa...

Ja det er på denne tida jakten på nytt liv og spennende saker begynner her i hagen. Vi har det vel ikke så kaldt som dere så her var det faktisk antydning til liv.
Og du - pølser er ganske godt det.

Miamaria sa...

Ha ha, en støvsuger ja! Det er jo sant, det. Den var god.

- Det kan være antydning til liv her også, hvis man bare har kledd på seg nok til å se nøye nok etter... ;)